Vreli letnji jul dočekali smo u sazvežđu Raka, pa mesečni horoskop opisuje usredsređenost na porodicu i korene. Najveća planeta, Jupiter počinje u ovom mesecu svoj retrogradni hod i usmerava nas na unutrašnje potrebe i doživljaje. Uz njega, Veliki trigon najavljuje snaženje intuicije, a evo kome će jul doneti posebnu sreću i ljubav.

Bik

Za vas će ovo biti mesec za pamćenje. Na dan 5. jula, Mars ulazi u vaš znak i pali vatru u vama. Pred vama su nedelje i nedelje u kojima ćete se osećati puni strasti. Ova planeta će aktivirati i druge aspekte pa se može očekivati mnogo novina u vašem životu. Moćan raspored planeta ukloniće sve što smeta vašoj budućnosti, otvara se mnogo prostora za novu ljubav i sreću. Budite spremni za novo poglavlje u kojem vam sudbina donosi samo dobro. To je ono što ste već dugo čekali.

Rak

Srećan vam rođendan i počnite da slavite, jer Sunce obasjava vaš znak sve do 22. jula. Nije to jedini razlog za uspeh i sreću, i drugi aspekti su na vašoj strani. Moguće trzavice u važnom odnosu koje vam prete u vreme punog Meseca nestaće zahvaljujući velikom trigonu Merkura i Neptuna 17. jula. Još kad Venera uđe u vaš znak, 18. jula, niko neće biti privlačniji od vas! Do kraja jula sve možete da postignete, pa i da steknete novu ljubav.

Vodolija

Od početka jula, prati vas flert sa svih strana, a do sredine avgusta možete čak i da novu ljubav dovedete do novog nivoa. Vama će se šanse otvarati neprekidno, srećete nove ljude, počinjete nove projekte. Posebnu pažnju obratite na susrete koji će se dogoditi posle 24. jula. Očekuje vas mnogo dragocenih poznanstava.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna