Astrolozi najavljuju da će kombinacija vladavine Raka i Marsa u znaku Bika u julu 2022. godine mnogima doneti otrežnjenje u pogledu troškova i upravljanja novcem. Vreme je da se mnogi nauče strpljenju i štednji. Uticaj planeta pojačava potrebu za sigurnošću, a mesečni horoskop za jul obećava značajne dobitke za tri znaka zodijaka.

Blizanci

Spremite se za nove finansijske planove, Sunce obasjava upravo vašu kuću dobitaka i lične imovine. Međutim, to ne znači da treba već sad da počnete da neumereno trošite. Naprotiv, možda ćete malo morati i da "stegnete kaiš", ali samo sredinom meseca, a onda vam planete šalju dobre vibracije i lepe dobitke.

Devica

Već neko vreme nosite teret finansijskih ograničenja, ali uskoro stiže olakšanje. Od sredine meseca, oslobodićete se većih dugova ili nekog manjka u budžetu u koje ste nesmotreno upali.

Ipak, moguće je da ćete baš oko novca voditi žustre rasprave u kući ili sa partnerom. Ako s nekim delite budžet, ovog meseca osigurajte ravnopravno opterećenje.

Vaga

Vreme je za preokrete u karijeri, a zanimljivo je i da vaš vladalac Venera - od polovine jula - boravi u vašoj kući avanture. Mesečni horoskop za jul vama najavljuje mogućnost veze posla i egzotičnih destinacija. Ne zaboravite da dobitak nije uvek samo novčani - moguće je fantastično putovanje, kao i da ono rezultira budućom visokom zaradom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna