Dnevni horoskop za 9. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mozak čist, spreman, koncentrisan, a posao koji radite je velika odgovornost. LJUBAV: Još ste neodlučni da li da se upustite u novu vezu ili da uživate u slobodi - leto je. Odluka je na vama. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Svi koji se bave privatnim biznisom imaju šanse da ga poboljšaju uz dobru komunikaciju sa mlađim saradnicima. LJUBAV: Bračne veze dostižu kulminaciju. Smirite strasti. Za samce - pojava mlađe osobe koja će vas opčiniti. ZDRAVLJE: Prehlada bešike.

BLIZANCI

POSAO: Dvoumite se da li da podelite svoje informacije sa kolektivom ili da vam to bude kec u rukavu. Sami odlučite, nije vam potreban savet. LJUBAV: Emocije su vam na prvom mestu. Osećate dozu radosti koja vas čini presrećnim. ZDRAVLJE: Lagana šetnja.

RAK

POSAO: Rakovi treće dekade mogu biti izloženi verbalnim napadima svojih kolega. Neće im se dopasti vaš stav. LJUBAV: Tražite rame za plakanje. Prijatelji nisu tu samo kad smo svi srećni, potražite ih. ZDRAVLJE: Oticanje ruku.

LAV

POSAO: Danas vam je dan ljubaznosti i društvenosti. Osetljivi ste ako vaši poslovni partneri ne pokažu ista. LJUBAV: Smatrate da je važno biti u emotivnoj vezi jer ste vi osoba koja ne može da živi bez strasti. ZDRAVLJE: Više brinete o drugima nego o sebi.

DEVICA

POSAO: Osećaji samopoštovanja i dužnosti su imperativ. U daljem radu dobru poslovnu korelaciju imate sa Vodolijom i Ovnom. LJUBAV: Odličan dan za sve mlade dame koje žele da uđu u ozbiljnu vezu. Posebno naglašeni partneri rođeni u vodenim znakovima. ZDRAVLJE: Ne preterujte u radu.

VAGA

POSAO: Odlučni ste kada treba da napravite neku promenu u privatnom poslovanju. Vi ste osoba koja često radi bez ugovora jer širite poverenje kod saradnika. LJUBAV: Volite dobar provod, pa će vam ovaj dan doneti više dobro društvo i izlazak, od neke konkretne veze. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako čekate zaposlenje, možete da kucate samo na vrata direktora. Niko drugi nije u mogućnosti da vam pomogne. LJUBAV: Emotivno ste dugo vezani za osobu koja voli opušten i zdrav život. Unosi vam raspoloženje u životni prostor. ZDRAVLJE: Stopala mogu biti osetljiva.

STRELAC

POSAO: Bavite se nekretninama, prodajom ili kupovinom. Posao u nekom ugostiteljskom objektu daje prosperitet. LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku moraćete da se pozabavite kućnim poslovima, uređenjem. ZDRAVLJE: Dobro je zdravlje, ne razmišljate previše o tome.

JARAC

POSAO: Najbolje je kada radite u društvu sa nekim. Potreban vam je saradnik kao podrška. Dobra zarada u toku dana ako radite poslove trgovine bilo koje vrste. LJUBAV: Dobar dan za ljubav, za slobodne Jarčeve koji imaju nameru da se stabilizuju. ZDRAVLJE: Uvek vodite računa o svom zdravlju. Sistematski pregled.

VODOLIJA

POSAO: Ostavljate utisak na sve koji su oko vas. Potrebno je naglasiti da ste retka ptica koja dominira. Sve što započnete, završićete. LJUBAV: Opuštena atmosfera je glavni faktor u vašoj vezi. Znate da osvojite osobu preko puta vas. ZDRAVLJE: Morate da obratite pažnju na zglobove ruke ili kolena.

RIBE

POSAO: Na dobrom ste putu da zablistate u današnjem danu. Bitno je da imate poverenja u sebe. Dobar dan za novac. LJUBAV: Emotivno ste ponekad stabilni, ponekad ste u grču. To je razlog vaše lične nesigurnosti. Promenite se. ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak ili usporen rad srca.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković .

Darka Cvetković je iskusan astrolog više od 30 godina, TAROT tumač i numerolog. Darka je neko kome se veruje i ko se smatra astrologom novog doba!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna