OVAN

POSAO: Potrebna vam je akcija, koja daje krajnji rezultat a to je dobru zaradu. To postižete sa operativcima poput Ovna, Škorpije, Lava. LJUBAV: Ukoliko ste sami, ovo je dan da budete više upućeni na erotski život nego na emotivni. Borite se sa sobom da kako da postupite. ZDRAVLJE: Kolena osetljiva.

BIK

POSAO: Danas nije dan koji vi lično volite kao radni, ali imaćete zanimljive predloge za svoje saradnike. Danas je dan akcije, utorak dan planete Mars. LJUBAV: Osećate beskrajnu ljubav kada ste sa voljenom osobom. Moraćete da se okrenete zaista pravim vrednostima, a to su brak i zajednica. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte propustiti dobre prilike. Saradnju sa Rakom nikako da propustite. Novac vam stiže posle 15 časova. LJUBAV: Susret sa Lavom koji vas duži period posmatra i traži sastanak, moraćete da uvažite. On vas pomalo iritira, ali znajte da je veoma uporan i da neće odustati. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na štitnu žlezdu.

RAK

POSAO: Rakovi mogu da naprave zanimljiv posao tokom dana. Vaš vladar Mesec je u Strelcu i tu ćete moći da se dobro organizujete kroz privatan posao. LJUBAV: Promenite se, za sve koji su u vezi duži period, upozorenje - možete da zapadnete u krizu. Malo se angažujete u tom pogledu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Sposobni ste za sve. Promenite nešto u svom poslu, ako ne saradnike, onda nešto dodatno pokrenite. Dajte više optimizma drugima. LJUBAV: Sudbinski susret vam predstoji. Nikako se ne pokazujte nadmeno i egoistično, ništa neće biti od tog susreta. ZDRAVLJE: Vazduh vam je potreban.

DEVICA

POSAO: Pokažite svoje pravo lice. Niste nikome sluga, svesni ste svojih vrednosti, samo napred i uspećete. LJUBAV: Znate da budete zanimljivi kada je to potrebno. Iznenadite voljenu osobu, budite maštoviti, to se očekuje u svakom trenutku. ZDRAVLJE: Napetost vas često muči.

VAGA

POSAO: Ne zaboravite da sve proverite pre nego što uđete u nov posao. Prvi utisak često može da prevari što ne bi bilo čudno ako se pokrenete u saradnju sa Rakom ili Ribama. LJUBAV: Imate obećanje partneru koje morate da ispunite. Verovatno ste obećavali "kule i gradove". Partner je sada nestrpljiv i očekuje da ćete to ispuniti. ZDRAVLJE: Pored svega dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na interese koje imate. Dobri saradnici su veoma važni da biste pokrenuli ceo proces o kom maštate. LJUBAV: Osećate zanos i inspiraciju. Vaš partner po nekim kriterijumima treba da vas obasipa neograničenom pažnjom. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više tečnosti, malo vode pijete.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za zaradu. Dan energije i dobrih ponuda. Sve što vam je pred očima prihvatite. LJUBAV: Slobodni imaju poznanstvo sa Devicom ili drugim Strelcem. Biće to zanimliva ljubav, puna kretanja, interesantnih ljubavnih događaja. ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

JARAC

POSAO: Imate uticaj drugih koji nisu toliko vešti u poslu koji vi odlično vodite. Odvojite se od takvih osoba. LJUBAV: Izbegavajte ljubavne rasprave. Niste u lošem danu, već se oseća napetost. Morate da spustite taj nivo autoriteta u vama koji non-stop tinja. ZDRAVLJE: Potrebno je da pronađete način da se opustite.

VODOLIJA

POSAO: Brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. Znate šta hoćete i tako nastavljate da funkcionišete, sve dok ne pokrenete cilj. LJUBAV: Odmarajte sa voljenom osobom. Lep je dan a posebno veče za vašu ljubav. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Interes uvek imate kada su novi poslovi u pitanju. Želite da imate konkretan rezultat u poslu koji radite. Novac stiže preko osobe iz znaka Škorpije. LJUBAV: Znate šta da radite i kako da se postavite kada je pitanje vaše veze u krizi. Ništa ne ostavljate za sutra, odmah rešavate nejasne situacije. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, uživajte, vreme je.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna