Dnevni horoskop za 17. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Volite da sve bude pod konac. Od saradnika tražite dobru radnu disciplinu, higijenu, dolazak na vreme u firmu. Vi ste precizni, tražite apsolutnu disciplinu LJUBAV: Partner nije raspoložen zbog toga što detaljišete previše, posebno ako ste sa Lavom u braku ili vezi. Morate da ga poštedite vaših preteških komentara. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

BIK

POSAO: Očekujte dobru saradnju sa starijom osobom ili poslovnim partnerom sa kojim ste nekada radili. Dobar dan za novac. LJUBAV: Ako izrazite prava osećanja jedino ćete na taj način uspeti da dobijete pravu ljubav. Potrudite se, moć emocije imate. ZDRAVLJE: Počnite da se krećete.

BLIZANCI

POSAO: Poslove koji su vam sumljivi nije potrebno da peuzimate. Znate često da pogrešite kada su u pitanju poslovi koji vam se nude. Budite oprezni. LJUBAV: Potrebno je da dajete neka objašnjena partneru, zbog toga što zbunjujete voljeno biće. Rešite se nesporazuma inače će trajati… ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RAK

POSAO: Važne informacije sa svih strana stižu a vama je važno da ih dobro projektujete i pokrenete na pravi način. LJUBAV: Ne poklapaju se stavovi između vas i vašeg partnera. Moraćete da se dogovorite kako će vaš brak ili veza dalje trajati. Mislite o tome u budućnosti. ZDRAVLJE: Smanjite obroke.

LAV

POSAO: Sve ideje koje imate morate da poseduju i osobe koje će da podržavaju vašu zamisao. Podrška je jednom Lavu najvažnija. LJUBAV: Potrebno je da zaintrigirate partnera. Vi ste veoma šarmantan i zavodljiv znak, neće biti teško da nekoga osvojite, samo da to želite. ZDRAVLJE: Bez većih tegoba.

DEVICA

POSAO: Mučite muku sa okruženjem. Mnogo ste ispred drugih. Saradnici oko vas nisu u stanju da prate dinamiku vašeg mentalnog sklopa. Trebaće vam vremena da se sa njima snađete. LJUBAV: Malo ste poljuljani partnerovom hladnoćom. Potrebno vam je da porazgovarate o svemu što sledi, posebno o iskrenim emocijama. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Važno je da vaša reputacija ne bude ugrožena. Ne želite nikog da ugrozite. Vi ste veoma pažljivi kada su međuljudski odnosi u pitanju tako da ćete pazite na svu poslovnost. LJUBAV: Potrebna vam je nova ljubavna veza. Mislite da ćete tako prevazići sve promene u životu koje vam se dešavaju. ZDRAVLJE: Niste u lošoj energiji.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da budete mudri, da vučete pametne poteze i ne pričajte svakome sve. Sve što radite radite pažljivo sa puno pažnje i znanja. LJUBAV: Budete van tajnih ljubavnih veza. Ukoliko ne prekinete, partner će kad tad otkriti vaš tajni ljubavni život koji počinje da biva redovan. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

STRELAC

POSAO: Kolege su vam prijatelji ili neprijatelji. Ne znate da razlikujete ko je dobar ako loš za vas. Morate da se okrenete realnijem rasuđivanju. Rasčlanite ko je ko. LJUBAV: Zanimljivo društvo vas očekuje u toku dana i večeri. Možete se zabavljati sa osobom iz znaka Lav i ona će vam prijati najviše od svih. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Saradnik u znaku Device vam pomaže da završite papire koji su vam bitni. Povezanost sa državnim institucijama može vam pokrenuti odličan posao. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju susret sa jednim Strelcem. Neko je više zaljubljen u onog drugog. Ako ste vi onda pokažite još više ljubavi. ZDRAVLJE: Zdravstveno pazite na prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Svi koji su kreativni, maštoviti i operativci mogu da pomognu i izađu u susret. Dobar posao sa Vodolijom, Jarcem, Ovnom. LJUBAV: Nije vam stalo previše do ljubavi. Verovatno volite slobodu, nećete da se vezujete, dobro vam je u ovoj koži. ZDRAVLJE: Manje smetnje sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Morate da prihvatite da se sve menja i da je novi svet, izazov nešto što je deo stvarnosti. Iskustvo igra veliku ulogu u napretku vašeg poslovanja. LJUBAV: Čekate ishod flerta sa osobom koju dugo poznajete i koja vam se sviđa duži period. Da li ostaje flert ili veza brzo ćete rešiti misteriju. ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna