Najveća planeta našeg Sunčevog sistema napušta 11. maja 2022. godine znak Riba i ulazi Ovna, gde će ostati sve do kraja oktobra. Mnogima donosi velike rizike, ali i šansu da otpočnu nove projekte, krenu na put ili započnu novu ljubav. Evo koja tri znaka će biti pod njegovim pozitivnim uticajem.

OVAN

Vreme je da zablistate! Sve oči su uprte u vas, pa se potrudite da nastupate onako neustrašivo kako ste inače navikli. Nemojte se bojati da uložite dovoljno vremena u nešto što već dugo planirate, jer je sad pravi trentuak da ostvarite svoje snove. Niko vas neće zaustaviti. Vaša energija je jaka kao magnet, privlačite nove ljude, moguća je i nova ljubav ako ste sami. Svuda ćete biti primećeni.

RIBE

Jupiter je napustio vaš znak, ali astrolozi kažu da je situacija sada za vas još povoljnija. Ova Velika sreća sada boravi u vašoj kući novca pa vam stižu značajni dobici. Ovo je i polje zaduženo za osećaj samopoštovanja i sopstvene vrednosti, pa vas čekaju i lepi lični i profesionalni podsticaji.

STRELAC

Jupiter je odlično pozicioniran za sve znakove slobodnog duha, a vi ste upravo jedan od njih. Otvoren vam je put, brojne su šanse za nove avanture. Vaš je vladar tu da vas podrži u svemu, pa slobodno počnite da pravite najsmelije planove koji vam padaju na pamet.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna