Pun Mesec u Škorpiji, kakav nam stiže 16. maja 2022. godine, često se naziva i "Krvavi Mesec", zbog intenzivne crvenkaste boje koju će verni Zemljin pratilac dobiti zbog pomračenja. Astrolozi kažu da on otkriva skrivene istine, a to može doneti i uspone i padove - nekima će dati i mogućnosti da se konačno oslobode tereta koji ih već dugo tišti. 

Period intenzivne emocionalne energije može prouzrokovati i radikalne izmene, naročito pošto dolazi u vreme retrogradnog Merkura. Ipak, tri znaka će biti pod naročito jakim uticajem.

OVAN

Stižu vam velike transformacije, intenzivne smene vedrih i tužnih trenutaka. Tokom predstojećeg pomračenja Meseca, moraćete da se suočite sa svojom karmom. Najveći rezovi su mogući u domenu finansija i poslovnih mogućnosti. Ne zaboravite da je svaki kraj istovremeno i novi početak, slušajte svoju intuiciju i nemojte plakati za "prolivenim mlekom". Sad je trenutak da procenite šta vam je, zapravo, najpotrebnije u životu.

BIK

Velika oluja se sprema na emotivnom planu. Pomračenje Meseca će pomračiti i vaše vizije za budućnost, ali i dalje imate mogućnost da se vratite u prošlost. Preispitajte se u mislima - šta je to omogućilo da sve dosad stvari funkcionišu kako treba? Ako su se vaši ciljevi promenili, ako vam se želje više ne poklapaju, ne odupirite se transformaciji...

ŠKORPIJA

Sve će u ovom periodu izaći na videlo - i vaše slabosti i vaše vrline! Vreme je da se suočite sa svojim emocionalnim potrebama i priznate sebi da je došao trenutak za promene. Moguće je da se to odnosi samo na neke loše navike, ali će sa njihovim prekidom i odnosi s nekim ljudima biti neminovno stavljeni na probu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna