Dnevni horoskop za 2. april 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspešan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspeha. LJUBAV: Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. ZDRAVLJE: Nestrpljenje iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.

BIK

POSAO: Pred vama je obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspeh neće izostati. LJUBAV: Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac... ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

BLIZANCI

POSAO: Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koja vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete.. LJUBAV: Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida sa tom vezom. ZDRAVLJE: Dobar nivo energije.

RAK

POSAO: Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog isceljenja, ali je nemoguće, bar za sada. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije. LJUBAV: Više poverenja partneru je potrebno. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost. ZDRAVLJE: Imate dobar imunitet.

LAV

POSAO: Ambiciju i želju za uspehom uvek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom. LJUBAV: Brak je duže vreme u krizi, pa zahteva definitivno razjašnjenje. Slobodni imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lepa veza. ZDRAVLJE: Telesna težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.

DEVICA

POSAO: Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. LJUBAV: Device u braku mogu da računaju na izlive nežnosti. Partner se odlično ponaša prema vama. ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

VAGA

POSAO: Niste preterano zadovoljni, mada na trenutke pokušavate da pobegnete od tog saznanja. Interesantno, to vam u društvu saradnika polazi za rukom. LJUBAV: Udvaranja na sve strane. Nikako da propustite šarmantnog Lava ili harizmatičnog Škorpijona. ZDRAVLJE: Raspoloženje može uvek da popravi zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Subota je dan kada možete da napravite dobar poslovni dil preko prijatelja. Ukoliko se usmerite na Lava ili Bika možete da očekujete povoljne rezultate. LJUBAV: Slobodna Škorpija mora da ima bolje stavove o ljubavi i emocijama. Često ste zatvoreni, ne pokazujete svoje pravo lice. ZDRAVLJE: Možda bi bilo dobro da se okrenete drugom načinu razmišljanja.

STRELAC

POSAO: Saradnici su svesni vaših odluka. Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se napravi odličan poslovni dil. LJUBAV: Strelac u braku mora da unapredi svoju bračnu zajednicu. Ukoliko sve prepustite supružniku to će vam predstaviti veliki problem kasnije. Balans u emociji je najvažniji. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

JARAC

POSAO: Novac vam je danas prioritet. Ne razmišljate previše o dugovima koje imate, već koliko danas zarađujete. LJUBAV: Imate poziv iz inostranstva. Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije. ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o problemima zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Kako će dalje teći vaš poslovni dan, definitivno sami donosite odluku. Morate da budete odlučniji. Krajem dana novac stiže. LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili emociju iskreniju od strane partnera. ZDRAVLJE: Ne rešavate zdravstvene probleme.

RIBE

POSAO: Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac. Znate da zadržite prave poslovne partnere. LJUBAV: Imate osećaj inferiornosti u odnosu na voljenu osobu. Morate da popravite takvo stanje koje nije dobro ni za Vas ni za partnera. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

 Izvor: Lepa&Srećna

26.3.2022.

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni.

LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto.

ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način.

LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza.

ZDRAVLJE:  Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji.

ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični.

LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama.

ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO:  Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze.

LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose.

ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari.

LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist.

ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike.

LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor.

ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja.

LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje.

ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.