Veruje se da je poverenje važan deo odnosa i kada se veza poverenja prekine, može potrajati ceo život da se ponovo izgradi. Verovatno je zbog toga prevara ili neverstvo između partnera često kraj braka.

Ipak, postoje neki koji odlučuju da ostanu sa svojim partnerima čak i nakon što su im bili neverni. Ako se pitate šta ih motiviše da ostanu, pročitajte dalje da biste saznali više o određenim zvezdanim znacima koji opraštaju svojim partnerima koji varaju.

Rak

Rakovi često postavljaju zid zbog kog se plaše da budu ranjivi čak i prema svojim ljubavnicima u vezi. Međutim, kada sruše svoje zidove i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa supružnikom, uradili bi sve za njih. Dakle, ako njihov partner vara, oni bi na kraju oprostili osobi samo da bi izbegli slom srca i raskid.

Škorpija

Škorpije vole da imaju kontrolu i partner koji vara može ugroziti ovu dinamiku u njihovoj vezi. Međutim, verovatno će oprostiti prevaru samo da bi povratili osećaj kontrole u vezi. To je zato što će ih nuđenje oproštaja kada partner moli za milost dovesti u poziciju u kojoj bi učinio sve da ugodi Škorpiji. Ovo im savršeno odgovara.

Bik

Bikovi su najdraži zvezdani znak u zodijaku. Ove osobe cene lojalnost i vernost partnera. Ali iznad svega, oni imaju tendenciju da implicitno veruju svojim partnerima, posebno kada su u dugoj vezi. Zbog toga im je teško da uoče nedostatke u svojim partnerima. Čak i kada partner vara, oni bi ostali u vezi i odbijali da odustanu od svoje ljubavi.

Ribe

Dok bi partner Riba iz svih vodenih znakova najverovatnije želeo da ode, oni bi ostali da zadrže predstavu u društvu. Ljudi rođeni pod ovim znakom često žele da zadrže dobar imidž u očima prijatelja i porodice. Stoga bi pokušali da sakriju partnerovu indiskreciju i predstavljaju jedinstven front da sačuvaju obraz.

Izvor: Lepa&Srećna