Dnevni horoskop za 7. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Morate da pokažete svoje umeće. Potrebno je da iskoristite svoju moć, elokventnost, energičnost, snagu da motivišete druge. LJUBAV: Emotivno treba da nađete saglasnost sa partnerom. Često kritikovani da niste dovoljno emotivni ili ne pokazujete isto. ZDRAVLJE: Povedite računa o glavi i organe u glavi.

BIK

POSAO: Bilo bi dobro da organizujete poslovni put sledeće nedelje, koji će produbiti vaša čula i osećaj za sentimentalnost drugih. LJUBAV: Dosta konflikta u samom odnosu sa partnerom. Niste zadovoljni vezom u kojoj ste. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu, problem sa stomakom.

BLIZANCI

POSAO: Razmišljate o velikom ulaganju. Zapravo imate viziju kako bi taj posao krenuo. LJUBAV: Vaše stanje u braku zna da bude pomalo letargično. Niste zadovoljni pruženim emocijama partnera. ZDRAVLJE: Preterani rad vas može odvesti u bolest bubrega.

RAK

POSAO: Spremite se za veliku odgovornost. Uvaženi ste i možete imati šansu za unapređenje. Budite pažljivo u komunikaciji sa Vagom. LJUBAV: Početak dana sa puno emocije i strasti. Sredina i kraj dana dosta stresnih situacija, zbog same kuće u kojoj živite. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom, srcem.

LAV

POSAO: Problem je da napravite balans u ovom momentu, možete doneti totalno pogrešne ocene, zaključke o poslovanju. LJUBAV: Slobodni Lav mora da se pokrene. Ukoliko nemate novac i posao,toliko manje ulažete u emocije. ZDRAVLJE: Više toplih napitaka, čajeva.

DEVICA

POSAO: Birajte osobe koje imaju slične ideje kao i vi. Dobar izbor saradnika ili onih osoba sa kojima ste ranije radili. LJUBAV: Sigurni ste u sebe i možete očekivati dobar ishod na ljubavnom nivou. ZDRAVLJE: Umanjite stres zbog problema sa tiroidnom žlezdom.

VAGA

POSAO: Dobar dan za zaradu. Očekujte jednog Lava ili Bika da vam pomognu ili vam preporuče solidan posao. LJUBAV: Emotivni ste, puni razumevanja i dobre vibracije. Partner vam je najbolji prijatelj, budite uvek podrška jedan drugome. ZDRAVLJE: Pritisak, teško disanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Sledi vam zanimljiv susret sa osobom iz znaka Lav. To je osoba koja vas zanima profesionalno i sa kojom možete da pokrenete neke svoje nove ideje. LJUBAV: Podsvesno gajite strah. Nije vreme da se povlačite ili predajete pred izazovima. ZDRAVLJE: Čuvajte stopala, vene, venska cirkulacija oslabljena.

STRELAC

POSAO: Imaćete zanimljiv poslovni sastanak sa osobom iz znaka Lav, Devica, Vaga. Svako od njih vam treba jer svako ima neku novu ideju. LJUBAV: Preporuka vam je Vaga koja bolje komunicira i opuštenija je. ZDRAVLJE: Pripazite na pritisak, donji deo leđa, kičme.

JARAC

POSAO: Razmišljate duboko i precizno. Veliki ste mislilac ali i organizator. Budite pažljivi na sastancima. LJUBAV: Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite i vi otvoreniji, manje razmišljajte o poslu. ZDRAVLJE: Imate više entuzijazma u sebi.

VODOLIJA

POSAO: Pozitivno razmišljate. Sve šanse za dobar posao su pred vama. Usmerite saradnju na znakove Vaga i Lav. LJUBAV: Ako ste slobodni, poznanstvo vam sledi sa osobom koja u sebi ima dozu perfekcionizma i organizatorske sposobnosti. ZDRAVLJE: Moguće povrede noge, uganuće.

RIBE

POSAO: Niste očekivali da ste dobili ponudu iz inostranstva. To je moćna poslovna saradnja. LJUBAV: Partner sa kojim ste u vezi mora da povede više vremena sa vama . Često izlazi van, u društvu prijatelja bez vas. ZDRAVLJE: Česte alergije vam podižu nivo nervoze.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna