Dnevni horoskop za 4. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO : Konačno ste se uhvatili u koštac sa problemom i shvatili od diplomatije može biti koristi. LJUBAV: Većini Ovnova je potrebna emotivna večera za dvoje. Partner voli vaš čarobni osmeh. ZDRAVLJE: Spavanje je neophodno posle stresnog dana.

BIK

POSAO: Uložićete puno napora da ostvarite ono što vam je potrebno da imate. Saradnja sa drugim Bikom napreduje. LJUBAV: Emotivno jedan mali flert ili izlet bi trebalo da bude signal da preispitate svoja osećanja. ZDRAVLJE: Skolonost ka manjim prehladama.

BLIZANCI

POSAO: Poslovni Blizanci koji se bave ugostiteljstvom restoranima, brzom hranom ili imaju neki omanji kafe mogli bi imati uspeha u tom radu. LJUBAV: Blizanci u bračnim vezama osećaju izvesnu dozu napetosti. Posebno Blizanci druge i treće dekade. ZDRAVLJE: Česte alergije vas muče.

RAK

POSAO: Poslovno ste danas jako preopterećeni. Više razmišljate o tome da se što pre završi neki zadatak. LJUBAV: Stara ljubav vas zove, opterećuje pitanjima koje ste vi prevazišli. ZDRAVLJE: Nesigurnost donosi frustraciju i anksioznost.

LAV

POSAO: Vi svakako možete da utičete na dosta toga. Željni ste promena. Vaš uticaj, ideje su značajne. LJUBAV: Emotivno usamljeni Lav, koji ih je malo, potražiće svoju staru ljubav. ZDRAVLJE: Zbog promene vremena otežano dišete.

DEVICA

POSAO: Imate osećaj da se spremate za veliki uspeh. Device su uglavnom takve kada ih preplavi osećaj za dobar posao i energiju. LJUBAV: Emotivno imate partnera koji vas podržava i koji je dobar ideolog. ZDRAVLJE: Zdravstveno vas muči stomak ili bol u leđima.

VAGA

POSAO: Znate da ste neko ko može da uradi sve što je potrebno kako bi zaradili odlično. LJUBAV: Vi ste u fazi da morate imati neku ljubavnu vezu koja vas održava stabilnim. ZDRAVLJE: Ne unosite sami sebi negativnu energiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete imati podršku osobe koja je rođena u znaku Devica. Ona će vam sigurno doneti mir, znanje i novac. LJUBAV: Bićete šarmirani od strane osobe koja se bavi nekim neobičnim zanimanjem. Oduševiće vas svojim karakterom. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Morate da donesete odluku kako da radite sa većom grupom ljudi koji su realno teški za saradnju. LJUBAV: Morate da popravite stanje u zajednici ili braku. ZDRAVLJE: Zbog preteranog rada panika vas opterećuje.

JARAC

POSAO: Ako ste se vezali za Vagu onda ćete sačekati zaradu jer se bolje družite nego što radite. LJUBAV: Emotivno vam je potreban neko ko će vas razumti kao i Vašu preteranu potrebu za poslom i dominacijom. ZDRAVLJE: Fizičke vežbe su potrebne.

VODOLIJA

POSAO: Možda bi bilo dobro da poslušate savet jednog Ovna koji uvek ima razloga da radi i nešto pokreće jer ćete zaraditi tokom nedelje neplanirano veći novac. LJUBAV: Deca su vam preokupacija. Briga za familiju. ZDRAVLJE: Nervoza uvek smeta.

RIBE

POSAO: Osobe rođene u ovom znaku mogu imati problem sa novcem. Postoji odugovlačenje naplate. LJUBAV: Partnerski odnosi su vam bitni jer to pojačava vaš sistem vrednosti. ZDRAVLJE: Imate jak imunitet.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna