Dnevni horoskop za 3. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ukoliko budete imali dobre ideje, imaćete i dobre finansijske rezultate. Moćićete da proširite posao na druge zemlje. LJUBAV: Imaćete priliku da se dobro provedete, što je i najvažnije u ovom trenutku. ZDRAVLJE: Problem sa slezinom, žuči, masti u organizmu.

BIK

POSAO: Vi ste neko bez koga se realno ne može. Sve mogućnosti da zaradite dobro. A novac vam je sve. LJUBAV: Bik zna da se zavuče u kuću. Oni koji su usamljeni moraju da se okrenu društvu, izlascima. ZDRAVLJE: Obrate pažnju na urinarno genitalni trakt.

BLIZANCI

POSAO: Novac je faktor koji svakako dođe i prođe. Čuvajte ideje. LJUBAV: Emotivno vas prati neodlučnost. Potajno se plašite neuspeha. ZDRAVLJE: Zdravstveno ste vezani za hormone, stomak, žuč.

RAK

POSAO: Odmah ćete otvoriti svoje treće oko i krenuti na posao koji vam je u suštini potreban. LJUBAV: Partnerovo nezadovoljstvo vas muči. Možda ne bi bilo loše da se pozabavite vašim odnosom i gde to ide. ZDRAVLJE: Nervna napetost je česta

LAV

POSAO: Posao vam je vezan za kreativnost. Nikako se ne upuštajte u poslove koji vam stvaraju dosadnu rutinu. LJUBAV: Emotivno ego jednog Lava je jak. Nećete videti voljenu osobu od sebe. Promenite stil ponašanja, može da uvredi partnera pored vas. ZDRAVLJE: Zdravstveno ste osetljivi na hladno vreme.

DEVICA

POSAO: Privlačite novac. Sposobni ste u ovom trenutku da uradite nešto što drugi nikako nemogu ili bolje rečeno ne znaju da rade. LJUBAV: Škorpija vam budi strasti. Rak će vas zaseniti svojim emocijama. Napravite dobar izbor, sigurno ćete uživati. ZDRAVLJE: Zdravstveno se čuvajte promene vremena.

VAGA

POSAO: Atmosfera bez pritiska je važna kako biste svoje ideje sproveli u delo. Pazite da ne ulazite previše u dugove. LJUBAV: Druga strana je zadovoljna Vašim ponašanjem. Slobodne Vage moraju da se više potrude. Previše ste izbirljivi. ZDRAVLJE: Kičma osetljiva duži period.

ŠKORPIJA

POSAO: Oprez se svakako savetuje u poslovima koje radite. Imate previše vremena da sve iskonstruišete što je potrebno u radu. LJUBAV: Vodite računa da ne preterate u ljubomori pa se tako stavra lažna slika o idealnoj ljubavi. Slobodni imaju dobar provod. ZDRAVLJE: Višak vode u organizmu.

STRELAC

POSAO: Strelac svakako ima uvek neku ideju. Da li je to dobro, samo idealizacija, vreme će pokazati. LJUBAV: Strelac u braku mora da promeni svoj stav. Mnogo opterećujete partnera sa svojim stavovima koji nisu realni. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

JARAC

POSAO: Vreme je za obazrivost. Imate sve aspekte da napravite dobre ugovore. LJUBAV: Volite i Vi dobar i lep život ali ste teški da se pokrenete. Prepustite to osobi koja želi da vas osvoji. ZDRAVLJE: Manji problem sa zglobovima.

VODOLIJA

POSAO: Svaka Vodolija koji ima bar malo mogućnosti da napravi poslovni dogovor neka iskoristi ovaj aspekat. LJUBAV: Slobodne Vodolije biće spremne na jedan izazov sa Devicom koja će ih izludeti svojim smislom za humor. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvni pritisak.

RIBE

POSAO: Spremni ste na promene. Iako želite neku promenu da vidite, niste sigurni baš sto procenta da je to pravi izbor za vas. LJUBAV: Vaše faze emocija su ponekad čudne okolini i samoj osobi sa kojom ste. Nije to ništa zlonamerno. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa zubima, kostima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna