Dnevni horoskop za 21. decembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dan je važan za finansije. Vi morate da spremite neke nezavršene stvari u firmi. Mnogo je posla red vama. LJUBAV: Zadovoljni ste razvojem emotivne situacije sa jednim Bikom. Možda je to prava ljubav na putu. ZDRAVLJE: Nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.

BIK

POSAO: Imate šarm i koristite ga na pravi način. Čuvajte se Škorpije, ona želi da poseduje sve što ste stekli, što imate. LJUBAV: Pustite prošlost da ostane iza vas. Krenite napred u budućnost. Imaćete dobar dan sa Ovnom ili Strelcem. ZDRAVLJE: Poslušajte savet jednog Bika vezano za ishranu.

BLIZANCI

POSAO: Ne propustite priliku da se čujete sa Ovnom, Rakom ili Škorpijom u vezi posla koji ste dugo čekali. Kasnije se odmarajte. LJUBAV: Intuicija vam je pojačana kada je reč o drugima. Znate da prepoznate prave vrednosti partnera. Ako ste sami onda sa osobom sa kojom nameravate da uđete u vezu. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada čuvajte kičmu.

RAK

POSAO: Saradnja sa Jarcem može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte tokom dana. LJUBAV: Ne odlažite susret sa Vagom. Sigurno ćete imati dobar i emotivan provod. Budite sigurniji u sebe. ZDRAVLJE: Nesanica vam često remeti koncentraciju.

LAV

POSAO: Opterećeni ste poslom. Vreme je da malo predahnete. LJUBAV: Problemi u vezi, partner vas ne razume. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Pomoć vam je potrebna. Potražite je u znaku Ovan ili Lav. Neka bude osoba koja je blizu vašeg doma. Sigurno ćete naći izlaz. LJUBAV: Niste sami niti usamljeni. Samo mislite na probleme. Spustite loptu i odmorite se od prevelikog posla. Partner to očekuje. ZDRAVLJE: Srce, kičma su osetljivi organi.

VAGA

POSAO: Idete polako ka svom cilju. Vage treće dekade imaju ogromnu šansu da zarade na poslovima koji su povezani sa tehnikom. LJUBAV: Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću da pokrijete i nekim dobrim druženjem sa prijateljima. Zapravo jedva čekate da se uvučete u neki bar i dobar provod. ZDRAVLJE: Razmišljajte o tome da pregledate bubrege.

ŠKORPIJA

POSAO: Napunili ste baterije i sada čekate momenat da se pokrenete. Nije vam teško da radite. Spremni ste. LJUBAV: Ponekad ste bez razloga posesvni i ljubomorni ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju. ZDRAVLJE: Problem sa kičmom – gornji deo.

STRELAC

POSAO: Uspeh je pred vama. Samo treba da ga prepoznate. Srećom niste tremaroš. LJUBAV: Ne umete da napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvesno stalo do prave ljubavi. ZDRAVLJE: Imate osetljivo grlo.

JARAC

POSAO: Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima, jer vi u suštini ne volite da budete stalno zatrpani starinama. LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz sveta muzike. ZDRAVLJE: Uradite analize, potrebno je.

VODOLIJA

POSAO: Devica je iznad svega detaljna, analitična, pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta radite. LJUBAV: Niste sposobni da funkcionišete sami ali volite samoću jer je to način da se odmorite od svih oko vas. ZDRAVLJE: Radite na poboljšanju svog zdravlja.

RIBE

POSAO: Sa Blizancima se osećate dobro u društvu ali morate da razmišljate o poslu i o tome kako ćete dalje da radite. LJUBAV: Nije dobro da se vraćate u staru vezu jer nećete biti zadovoljni ponovnim zabavaljnjem. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na donji deo kičme.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna