Mesečni horoskop za decembar 2021. godine predviđa nam "šarenu" sliku kad je reč o finansijskim prilikama. S jedne strane, završetak retrogradnog Neptuna konačno će prekinuti sve iluzije i raskrinkati prevare, ali mlad Mesec i solarna eklipsa donose veliku nesigurnost. Najveće muke decembar će doneti ovim znakovima...

Bik

Moraćete da se pripremite da dugovi stižu na naplatu. Vaša vladarka Venera kreće retrogradnim hodom, pa nemate mnogo opcija na raspolaganju.

Devica

Ne zalećite se u veće kupovine, nemojte se podvrgavati ozbiljnim zahvatima kad je reč o izgledu. Biće mnogo izazova u tom smislu, to vam možemo garantovati. Jedine investicije koje su opravdane u ovom periodu odnose se na dom, tu će se svaka para isplatiti.

Vaga

S kim god da započnete razgovor o finansijama, može se završiti teškim raspravama ili, u najmanju ruku, nesuglasicama i nerazumevanjem. Ako baš morate da pozajmljujete novac i ulazite u dugove, sačekajte bar sredinu meseca kad će Merkur imati povoljniji položaj i olakšati vam komunikaciju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna