OVAN

POSAO: Prate vas pozitivne okolnosti, ali nemojte zbog toga da donosite brzoplete odluke.   LJUBAV: Dobro slaganje s partnerom. Organizujte večernji izlazak.   ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije.

BIK

POSAO: Iako ste dobronamerni, povedite računa o tome kako komentarišete saradnike, neko bi mogao da vas shvati pogrešno.  LJUBAV: Danas biste mogli da se posvetite bliskim prijateljima.  
ZDRAVLJE: Problemi s telesnom težinom.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da donosite nikakve radikalne odluke, naročito ako vodite privatni biznis. Strpite se za bolje dane.  LJUBAV: Smetaju vam neki partnerovi postupci, pa se oštrite za jednu "dobru" raspravu.  ZDRAVLJE: Osetljive oči.

RAK

POSAO: Osećate se neshvaćenim, jer pored tolikog rada i truda niko nije primetio koliko ste zapravo doprineli vašem poslovnom timu.  LJUBAV: Osećaj konfuzije preovladava u vašem odnosu sa partnerom.  ZDRAVLJE: Nesanica.

LAV

POSAO: Kada se sve sabere, vi ste dobro obavili svoj posao. Ne uljuljkavajte se, jer vas čeka još mnogo novih izazova.   LJUBAV: Ako ste slobodni, imaćete interesantnu ponudu od strane jednog Strelca.  ZDRAVLJE: Smanjite cigarete.

DEVICA

POSAO: Kada je preciznost u pitanju, vama nema ravnog. Pokušajte da unesete malo spontanosti u nov projekat.  LJUBAV: Ljubomorni ste bez potrebe.  ZDRAVLJE: Jedite umereno.

VAGA

POSAO: Ne ulazite u bespotrebne rasprave sa kolegama i pretpostavljenima. One mogu biti kobne po vaš ugled u kolektivu.  LJUBAV: Jedan Lav danima pokušava da dopre do vas. Dopustite mu to.  ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Intuitivni ste i kreativni. Imate uspeha, naročito ako se bavite umetničkim zanimanjem.  LJUBAV: Vaša zainteresovanost prerasta u opsesiju. Ne možete da obuzdate strast koju osećate prema jednoj Ribi.  ZDRAVLJE: Smanjite hedonizam, pre svega, alkohol.

STRELAC

POSAO: Imate odličan poslovni plan kako da uvećate zaradu. Pokušajte da se udružite sa nekim ko ima slične ambicije kao i vi.  LJUBAV: Flertujete sa osobom koja je previše ozbiljna. Možete doživeti neuspeh.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Nalazite najefikasnije rešenje kako da povećate svoj finansijski priliv. Smeta vam to što osoba od uticaja sumnja u vaše sposobnosti.  LJUBAV: Sve ide kako ste vi planirali. Nije li to možda čak previše dobro? Idealno?  ZDRAVLJE: Prolazne stomačne tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Može se ukazati prilika za kraći put. Iskoristite je, jer može da donese daleko više koristi u vašoj daljoj budućnosti.  LJUBAV: Partner je zabrinut zbog vašeg preterano hladnog stava.
ZDRAVLJE: Povreda zgloba.

RIBE

POSAO: Danas ste komunikativni i preuzimate inicijativu. Kolektiv je oduševljen vašom pozitivnom promenom.  LJUBAV: Nemojte da preterujete u lažima. Igrate se vatrom.  ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne
karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju
svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna