Pronađite svoj znak i pogledajte šta kažu zvezde za 22. jun 2021. godine.

OVAN

Posao: Borite se sami protiv svih a najviše protiv sebe. To vam neće doneti ništa dobro. Nepopustiljivi ste. Odložite oružje, počnite da sarađujete. Ljubav: Često stavljate materijalne vrednosti ispred svih drugih. Partner ima osećaj da se gubi u bujici materijalizma koji vas opseda. Zdravlje: Osećate se nesigurno. Emocije utiču na nervini sistem.

BIK

Posao: Razmišljate o saradnicima kojim možete da manipulišete. Najpraktičniji su oni koji će vaše ideja da sprovode u delo. Ljubav: Emocije su po strani, veoma se rezervisani i hladni. Nema mesta objašnjenjima. Zdravlje: Posetite specijalistu.BLIZANCI

Posao: Ne možete nikoga posedovati. Razmislite o tome koji je vaš naredni korak. Ljubav: Potrebna vam je ljubav ali vi je ne dajete dovoljno još uvek. Ali zahtevate. Zdravlje: Nemojte uzimati slatkiše. Očistite dušu dobrom vežbom na svežem vazduhu.

RAK

Posao: Buran dan, puno novih ideja koje treba obraditi i postaviti na mesto. Neki žele da se posebno istaknu. Ljubav: Želite slobodu, pomalo ste buntovni u ispoljavanju svojih želja. Problem za duže veze. Zdravlje: Čitajte molitve uz mirisne štapiće, razmišljajte pozitivno.

LAV

Posao: Samodisciplina je na vrhuncu. Spremni ste da kažete svemu NE što remeti vaše ciljeve. Sve što ima smisao dolazi u obzir. Ljubav: Nije važno šta drugi misle vi svoju vezu čuvate i jačate. Zdravlje: Vitalni ste. Bez teškoća.

DEVICA

Posao: Odbacujete prošlost i otvarate prostor za nove stvari. Dobro se osećate donošenjem ove odluke. Saradnici vas podržavaju. Ljubav: Ukoliko vaša veza ima smisla vi ćete je nastaviti. Ukoliko bilo šta je poljulja odlazite.Zdravlje: Bolovi u glavi.

VAGA

Posao: Senzitivnost prenosite na radni prostor. Saradnici mogu pasti pod vaš uticaj. Nekima odgovara, posebno onima kojima manjka energija u rešavanju zadataka.Ljubav: Previše sanjarite i ne vidite stvari kakve jesu. Spustite se na zemlju. Zdravlje: Bolovi u nogama.

ŠKORPIJA

Posao: Vi pričate u svojoj kancelariji ali vas čuje cela zgrada! Pad koncentracije dovodi do netrpeljive situacije kako za vas tako i za vaše saradnike. Ljubav: Vodite partnera na mesto gde vlada pozitivna enegija. Zdravlje: Bolovi u glavi. Visok pritisak.

STRELAC

Posao: Energija koja je čuvana sada izlazi na videlo. Ambicije su velike i vi žurite ka njima. Svi moraju da vas prate.Ljubav: Malo dodatne strasti u vezi će dobro doći. Adrenalin je proradio. Zdravlje: Proverite dioptriju. Ako je nemate ovoj dobar trenutak da se uverite da li je to zaista tako.

JARAC

Posao: Kada vi odlučujete sve ide lakše, naravno po vas. Uspostavite ravnotežu radi lakše komunikacije. Ljubav: Potrebna vam je emotivna fleksibilnost da bi sve bilo lakše. Partner se oseća kao da ste mu roditelj. Zdravlje: Istražite svoje duhovne ciljeve.

VODOLIJA

Posao: Posao ide tokom koji ste vi odredili. Unutrašnji talenti dolaze na videlo i ti želite da iskoristite. Ljubav: Pružate ruku razumevanja vašem partneru. Izvodite ga u bioskop, ali mu tražite nešto slatko… Zdravlje: Preporučuje se manji unos hrane i dosta tečnosti.

RIBE

Posao: Intelekt ispred emocije. To je ono čime se danas vodite u rešavanju problema. Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitivnog rešenja. Ljubav: Naivni šarm vas vodi. Puštate emocije. Zdravlje: Ubrzan puls.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna