Dnevni horoskop za 21. mart 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Puno energije i planova, potrebno je da sve to realizujete. Vi ste predvodnik koji će najbolje da ostvari ideje koji su pred vama. Ljubav: Emotivni ste, u potrazi za pravim izvorom ljubavi. Mesec u Raku je danas sa kvadratom na vaše Sunce. Treba ublažiti loše aspekte. Pokušajte da se smirite, da nađete srednju vrednost. Zapravo Marsov udar je teško prevazići ili smiriti. Pokušajte da se saberete. Zdravlje: Hranite se posnije, ponekad preterujete sa slatkišima.

BIK

Posao: Sa prijateljima ulažete u nov posao. Povedite računa o saradnicima jer neki od njih znaju da budu prevrtljivi, neiskusni i skloni blefiranju. Ljubav: Bićete pod pritiskom da nešto uradite od svog života. Nije vam lako da to sprovodite. Potrebna vam je podrška partnera koji je očigledno nesiguran. Zdravlje: Možda vam je potreban san da se stabilizujete.

BLIZANCI

Posao: Morate da povedete računa o prijateljima sa kojima ulažete novac jer neki od njih znaju da budu vrlo prevrtljivi i lažni. Ljubav: Verovatno ćete biti pod pritiskom da nešto promenite. Nije vam lako da to sprovodite. Često ste zatočeni od voljene osobe. Zdravlje: Niste nervozni ali niste ni stabilni.

RAK

Posao: Ukoliko putujete, iskoristite putovanja za posao što je najbolje moguće. Možete napraviti odlične dogovore. Očekujte novac pred kraj. Ljubav:Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku su najbolji partneri za vas. Prepustite se ljubavi više, često se povlačite. Zdravlje: Stomačne problemi tipični za ovaj znak.

LAV

Posao: Danas morate obavezno da napravite neki poslovni kontakt sa inostarnstvom. Mesec u vašem 12. polju daje mogućnost da ostvarite san koji ste odavno planirali. Ljubav:Potrebni su vam prijatelji, druženje, ukusna večera. Posebno dobar aspekat za one koji koji su rođeni sa podznakom Vodolije ili Ovna. Nova ljubav je pred vama. Zdravlje: Dobro, držite sve pod kontrolom.

DEVICA

Posao: Očekujete podršku Vodolije ili Blizanaca. Oni su vaši dobri prijatelji, savetnici ali i saradnici. Ljubav: Danas ne bi trebalo da imate kontakte sa Vagom ili Blizancima, potrebno je da se smire strasti. Gubite kontrolu u njihovom prisustvu. Zdravlje:Lečenje je potrebno, ali nije u pitanju kovid-19.

VAGA

Posao: Dobar posao sa Blizancima. Uživate u njihovom šarmu, elokvenciji, sposobnosti da pregovaraju. Imate priliku da zaradite. Ljubav: Pristanite na vezu sa Bikom koji je izrazito senzibilan za vas. Ako pokažete svoju snagu, doći će do balanasa energije, emocije i strasti. Zdravlje: Problem jetre, žuči, masti u organizmu.

ŠKORPIJA

Posao: Kao uvek pokazujete svima da imate iskustva. Imate i finansijsku podršku Bika ili Ovna. Bik će vam dati usmerenje kako da sredite finansije, dok će Ovan biti neko ko organizuje sve. Ljubav: Slobodne Škorpije imaju susret sa osobom koja će ih potpuno emotivno uzdrmati. Pokušajte da uključite racio kako biste našli mir u sebi. Zdravlje: Zdravstveni problemi sa zubima, kostima, kožom..

STRELAC

Posao: Vaši poslovi su vezani za zakon. Morate jačati poslovne kontakte, posebno sa osobama iz državnih institucija. Osoba u znaku Raka može mnogo da vam pomogne. Ljubav: Velika šansa da nekoga upoznate, to je iskustvo za kojim žudite jer je osoba iz druge zemlje, a posao kojim se bavi je ekstremni sport. Zdravlje: Kičma i ramena su ugroženi.

JARAC

Posao: Mars u znaku Blizanci daće vam snagu i moć kroz komunikaciju i nove kontakte sa ljudima od autoriteta. Možete biti na nekom važnom mestu za vaš rad i karijeru. Ljubav: Veza sa Vagom biće od značaja za dalji vaš život. Potreban vam je interesantan partner, zanimljiv, nasmejan, pun života, neko ko zaista zna da vas ”podigne”…. Zdravlje: Popravljate svoje zdravstveno stanje.

VODOLIJA

Posao: Trpite osobe koje su nesposobne da urade bilo šta. Skloni ste i opraštanju, ali uzalud je sve ako imate nestručna lica u svom radnom okruženju. Ljubav: U fazi ste kada treba da stabilizujete ljubavni život sa jednom Ovnom ili Škorpijom. Vatreni znakovi emotivno pozitivno utiču na vas. Zdravlje: Problem sa levim okom.

RIBE

Posao: Lepo je biti emotivan prema drugima, ali samo oniliko koliko vas i oni cene i poštuju vašu žrtvu. Ne mešajte “službu i družbu”.Ljubav: U kontaktu ste sa osobom koja je bliska vama i vašim pravim vrlinama. Ohrabrite se da joj priđete, bićete iznenađeni šta će kasnije dešavati…Zdravlje: Trudite se da dan potrošite aktivno, bavite se recimo fitnesim, trčanjem, vežbanjem.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna