Dnevni horoskop za 22. mart 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Verujete previše u neke sardnike i njihova ubeđenja. Kao svaki Ovan, prvo verujte sebi, šta god da se desi, sa ili bez novca i zarade. Ljubav: Tražite dobru osobu za život udvoje. Ne volite materijalizam ako nema iskrenih emocija i ljubavi. Zdravlje: Nervoza čini da budete pomalo osetljivi na sve što vas dotiče.

BIK

Posao: Samo razmišljate o novcu, a o čemu bi inače jedan Bik i razmišljao. Važno je da imate dobru zaradu, jer vas to na dalji rad motiviše. Ljubav: Dan za intimu, strast, zaljubljenost. Otvorite sebe, pokažite koliko ste moćan znak kad je ljubav u pitanju. Zdravlje: Osetljivi su vam grlo i nos, ali nemojte odmah pomišljati na koronu.

BLIZANCI

Posao: Puno novca vas očekuje danas - imate sreće ili pomoć. Sreću uvek tražite u sebi što je ujedno i dobro za vas same, a pomoć ćete dobiti verovatno od Vage. Ljubav: Manje sreće u ljubavi tokom dana. Izborite se za sebe, teški ste, teško pokazujete emocije. Budite bar duhoviti, raspoloženi za partnera. Zdravlje: Dobro se čuvate i pazite da sebe zaštitite.

RAK

Posao: U velikim kompanijama biće mnogo posla, velika su očekivanja. Ukoliko se ozbiljno bavite poslom, rezultati neće izostati. Ljubav: Škorpija je pravi izbor za vas. Ona je neko ko može da vam pruži stabilnost i sigurnost na koju vi i te kako računate. Zdravlje: Regeneracija organizma jeneophodna ukoliko ste bili lošeg zdravlja.

LAV

Posao: Pozivi telefonom vas opterećuju. Često imate saradnike koji su nesposobni ili nedovoljno angažovani i ambiciozni, a to jednom Lavu mnogo smeta. Ljubav: Izaberite osobu koja je blizu vas, koji zna da pokaže emocije i strast. Pokazivanje ljubavi vam prija i čini vas snažnim. Zdravlje: Nervno ste napeti zbog posla.

DEVICA

Posao: Kolege su ponekad ljubomorne na vas. Gledajte svoja posla, ne osvrćite se na druge, mišljenja i komentare, računajte na to uvek. Ljubav: Plašite se osobe iz znaka Jarca, ne zato što je strašna već zato što je jaka i stabilna i želi da vam pomogne. Prepustite se ljubavi, ne blokirajte sami sebe. Zdravlje: Dobri aspekti daju dobro zdravlje.

VAGA

Posao: Poznanstvo i saradnja su najvažniji za Vagu. Zarada na taj način raste. Volite novac i neće vam biti teško da se angažujete oko bilo kog posla. Ljubav: Upoznaćete zamiljivog emotivnog partnera. Osoba iz znaka Vodolije možete biti pravi izbor, još ako je umetnik, muzičar, glumac, slikar… Zdravlje: Vazdušne promene pomalo čine Vagu razdražljivom.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušajte saradnju sa osobom iz znaka Jarca ili Bika. Vratite se na pravi put. Sigurno ćete zaraditi. Ljubav: Vaše pridikovanje previše zamara partnera. Postaje osetljiv i razdražljiv zbog toga. Mnogo ga nervira takvo ponašanje. Zdravlje: Tanka creva su ugrožena.

STRELAC

Posao: Dobar dan za Strelčeve koji žele da se upuste u posao koji traži kretanje, putovanje ili saradnju sa veleprodajama. Ljubav: Da li ćete uspeti u vezi sa jednom Devicom ili ćete i dalje biti drugovi, to zavisi od vašeg angažovanja. Zdravlje: Dobro se osećate kao i uvek.

JARAC

Posao: Privatan posao je pravi izazov za jednog ambicioznog Jarca. Danas imate priliku da se okrenete važnim delatnostima poput nekretnina, izgradnje, ulaganja u velike komplekse. Ljubav: Probudite se, zatvorili ste se u četiri zida i želite da vam se desi ljubav. Aktivirajte prijatelje i imaćete lep dan i neočekivano poznanastvo. Zdravlje: Povišen krvni pritisak zahteva odlazak kod specijaliste.

VODOLIJA

Posao: Volite da radite, ali samo ono što mislite da je vama interesantno i dobro. Nekad ne računate na finansije, a one su ipak važne, razmislite o tome. Ljubav: Kao znak koji voli uvek nešto novo, danas imate priliku da se upoznate sa jednom osobom koja ceni slobodu i nezavisnost baš kao i vi. Zdravlje: Promena vremena na Vodolije utiče snažno, skloni ste da poremetite bioritam.

RIBE

Posao: Snalazite u poslovima koji traže intuiciju. Nikad vam nije bilo strano da verujete i misteriju, nešto nedokučivo, a u poslu je to glavni faktor vašeg uspeha. Ljubav: Ne poznajete sebe dovoljno, posebno da li prepoznajete emociju koja je pred vama. Potrudite se da poslušate osobu koja vam se udvara. Zdravlje: Promena raspoloženja zbog finansija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna