Dnevni horoskop za 19. mart 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Počinjete nov period i u startu je to puno energije i novih planova. Svaki novitet koji imate gledajte da realizujete. Ljubav: Emotivno ste skloni prepiranju sa voljenom osobom. Mars je prejak za Mesec danas. Zapravo Marsov udar je teško prevazići ili smiriti. Pokušajte da se saberete. Zdravlje: Ne unosite tešku hranu.

BIK

Posao: Potrebna vam je volja koju ovih dana malo imate. Sigurnost vam unosi materijalni status. Novac ćete svakako zaraditi. Ljubav: Partner vas neće previše slušati jer ima svoje mišljenje i tvrdoglav je poput vas. Kako ćete se složiti, često se pitate. Zdravlje: Sasvim se dobro osećate.

BLIZANCI

Posao: Morate da povedete računa o prijateljima sa kojima ulažete novac jer neki od njih znaju da budu vrlo prevrtljivi i lažni. Ljubav: Verovatno ćete biti pod pritiskom da nešto promenite. Nije vam lako da to sprovodite. Često ste zatočeni od voljene osobe. Zdravlje: Niste nervozni ali niste ni stabilni.

RAK

Posao: Iskoristite poslovno mogućnost odlaska na kraći put, sigurno ćete imati uspeha u drugom gradu ili mestu. Potrebni su vam novi izazovi. Ljubav: Verovatno je neki Ovan koji vas pokreće tu blizu vas  ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. Zdravlje: Stomačne tegobe su česte.

LAV

Posao: Morate obavezno danas da napravite neki poslovni kontakt sa inostarnstvom. Mesec u vašem 11. polju koje predstavlja ambiciju, želju, nadanja daje mogućnost da ostvarite san koji ste odavno planirali. Ljubav: Izlazak sa prijateljima, druženje, večera dobar put ka oporavku, sticanju nove veze. Posebno dobar aspekat za one koji koji su rođeni sa podznakom Vaga ili Strelca. Zdravlje: Dobro.

DEVICA

Posao:Kroz posao očekujete podršku Vage ili Blizanaca. Ne smete da se opustite već da vredno radite i pravite nove projekte. Ljubav: Vas je naljutio jedan Bik ili neka teška Vaga. Srećom znate sebi da udovoljite i pronađete dobro društvo da prevaziđete sve emotivne tegobe. Zdravlje: Alternativno lečenje je potrebno.

VAGA

Posao: Dobar posao sa Vodolijom. Koliko ste spremni da sarađujete videćete sa ovom znakom koji nimalo nije lak za saradnju. Od vas se očekuje nemoguće. Ljubav: Da li da pristanete na vezu sa jednim Lavom koji je u ovom trenutku dominantan za vas. Svakako imate svoj stav o svakome. Zdravlje: Problem žuči.

ŠKORPIJA

Posao: Znate šta hoćete. Imate i finansijsku podršku Bika ili Ovna. Oni su pravi izbor jer su odlični autoritet i organizator. Ljubav: Slobodni Škorpijoni imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivnljeo protresti. Škorpija u braku ili vezi živi neki dramatični emotivni perod. Zdravlje: Zdravstveno problemi sa kožom.

STRELAC

Posao: Jačate poslovne kontakte, posebno sa osobama iz državnih institucija. Vama je potreban prestiž. Volite titule, glamur, uspeh. Ljubav: Ako očekujete neko putovanje na istok, tamo ćete nekoga  upoznati. Biće to prava avantura za jednog uzbudljivog Strelca. Zdravlje: Problem kičme.

JARAC

Posao: Mars je u Blizancima u 6. Polju posla i daje vam snagu i moć posebno na mentalnom nivou da istrajete u novim poslovima i idejama. Ljubav: Veza sa Blizancima biće od velikog značaja za vašu budućnost. Volite zanimljive i pomalo nestabilne partnere, njihov duh opuštenosti vas čini mladim. Zdravlje: Odlično se osećate ali ipak budite pažljivi.

VODOLIJA

Posao: Dosta trpite osobe koje su nesposobne da urade bilo šta. Sigurno ćete nešto preseći u trenutku jer ne trpite sporo i neaktivno. Ljubav: Emotivno ste u fazi kada treba da stabilizujete emocije ka jednom Raku ili Škorpiji. Vi ste povučeni u suštini, zbog toga razgovarajte što više sa partnerom. Zdravlje: Problem sa očima zbog preteranog rada za računarom.

RIBE

Posao: Pokušajte da izbalansirate stav između posla i emocija. Često mešate radne obaveze i emotivno se vezujete za saradnike a pre toga nemate neku informaciju o profilu ličnosti.

Ljubav: Emotivno razmišljate o osobi koja je bliska vama i vašim pravim vrlinama. To je dobro jer ćete uživati u ljubavi.

Zdravlje: Vežbajte što više. Izbacite stres kroz fitness.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna