Dnevni horoskop za 16. mart 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, uspećete da prebrodite slabosti. Ljubav: Suviše vatre svuda oko vas. Odlično se osećate jer vam upravo to prija. Ljubav sa drugim vatrenim sazvežđem, Strelac ili Lav. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Mnogo ste vremena poveli u provodu i uživanju. Sada vam je potrebno da se vratite na
pravi put. Ljubav: Posao ide teško, zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije slobodne trenutke
provesti sa nekim do koga vam je stalo. Zdravlje: Partner je osetljiv na vaše reči.

BLIZANCI

Posao: Planirate nove životne uslove. Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, neka vas ne
iznenadi njen izostanak. Ljubav: Potrebno je da se više angažujete na polju ljubavi, emocija. Živite dosta povučeno. To nije Blizanac. Zdravlje: Nervi slabi, napetost konstantna.

RAK

Posao: Treba biti manje ponosan a više zahtevan, kako biste lakše prolazili kroz život.
Razmislite o tome. Ljubav: U emotivnom životu jeste zahtevni, čak preterujete. Opustite se. Nađite smiraj sa nekim ko je blag po naravi. Zdravlje: Mesec u Biku daće problem sa tiroidnom žlezdom.

LAV

Posao: Nema vremena za gubljenje. Pošto ste toga svesni, ulažete dodatne napore kako biste izvukli maksimum iz trenutne situacije. Ljubav: Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Zapravo, ovo je pozitivan aspekat. Ona samo želi da vi budete pored nje, uvek. Zdravlje: Čuvajte slabu tačku – kičma.

DEVICA

Posao: S vremena na vreme koristite sitnu laž ili izgovor, ukoliko želite da se sačuvate od onih koji vas zamaraju. Ljubav: Dozvolili ste da vam posao bude prioritet a ne ljubav. To nije svakako dobro. Menjajte to stanje. Prepustite se uživanju. Zdravlje: Bolovi u glavi. Opterećenje.

VAGA

Posao: Odličan dan za novac, zaradu, dobitak, posao generalno. Oni koji su vam u ljubavi partneri dobri su i za poslovnu saradnju, Škorpija posebno. Ljubav: Okrenite se partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste sami i slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima. Zdravlje: Respiratorni sistem osetljiv, disanje.

ŠKORPIJA

Posao: Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto toga što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu. Ljubav: Nemate pravo da se ljutite na partnera jer ste upravo vi ta osoba koja odlučuje o svemu u vašoj zajednici. Zdravlje: Česti strahovi.

STRELAC

Posao: Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Još uvek niste u stanju  da ostvarite neke zamisli. Ljubav: Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se odnosi na one Strelčeve u braku. Zdravlje: Noge su vam osetljive.

JARAC

Posao: Želja za uspehom, priliv energije čine vas jakom i snažnom osobom. Bićete uspešni u poslu koji vodite. Veći priliv novca danas. Ljubav: Imate motiv da budete u vezi sa jednim Bikom. To će sve da se ostvari ako popustite, prilagodite se, okrenete iskrenosti. Zdravlje: Odlično.

VODOLIJA

Posao: Imate napredak i veliko priznanje u onome što radite. Nastavite da budete inovator i drugačiji od sveta u čijem se okruženju nalazite. Ljubav: Nije dobro da se udubljujete u rasprave koje vode u porodične svađe. Vi ste osoba koja brzo plane i naljuti se odmah. Zdravlje: Dobro se osećate kada niste nervozni.

RIBE

Posao: Nikako ne sarađujete sa negativcima, oni se lako prepoznaju. Ništa im ne valja, stalno
su nezadovoljni. Ljubav: Sentimentalno ste raspoloženi, prijemljivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro. Zdravlje: Moguće nesanice.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog DarkaCvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna