Dnevni horoskop najavljuje da će Mesec 19. novembara 2020. godine biti u znaku Vodolije i doneće više kontakata sa prijateljima i sa različitim ljudima. Možda ćete slučajno naleteti na starog poznanika sa kojim ćete otići na kafu, i od tad će dan otići u drugom smeru od onoga što ste planirali.

 U svakom slučaju će biti neki iznenađujući momenat zbog koga ćete iskočiti iz dnevne rutine. Iako dan nosi određenu dozu stresa, jer vam pažnja može biti rasuta na više strana, ipak će biti zanimljiviji nego što očekujete.

Oko 10h ujutru kada Mesec napravi kvadrat sa Uranom, može povećati tenziju, pa ako se nalazite u centru grada u saobraćaju, možda ćete svedočiti nečijoj nervozi, a pokušajte da to ne budete i vi. Jer sada reakcije mogu biti burne i nenadane.

Uveče oko 21h Mesec će biti u kvadratu sa Merkurom, pa se možda sa nečijim mišljenjem nećete složiti. Nemojte reagovati burnije nego što je potrebno, i biti preterano oštri na rečima. Ovo je dan u kojem možete uraditi dosta različitih stvari, ali ne redom kojim ste planirali. Radićete više stvari u isto vreme, a pokušajte da to uspete u miru bez nepotrebne tenzije.

Dan je idealan za susrete sa prijateljima, za druženja, okupljanja oko iste ideje. Ne propustite poziv prijatelja za druženje jer će vam susreti prijati! Možete upoznati ljude totalno različite od vas, ali sa kojima se razumete na dubljem nivou!

Astrolog: Nevena Cvetkovic