Lunarni horoskop za 12. novembar upozorava da će Mesec u Vagi posebno uticati na međuljudske odnose - kako na one sa kolegama, tako i na privatne relacije. Problemi su posebno vidljivi tamo gde postoji nejednaka razmena: na primer, u neko se neprestano ulaže više od drugog ili, kako se to ponekad kaže, stalno "vuče jorgan", a onaj drugi ostane bez pokrivača.

Ignorisanje takve situacije danas prosto nije moguće, a neko će morati ozbiljno da se odluči. Danas nije najbolji dan za nove početke, ali možete započeti širenje postojećih projekata.

Evo gde se najviše isplati uložiti trud i napor: u izradu finansijskih planova; investicije i druge novčane transakcije; razne registracije i završetak transakcija ali i u važne korake u karijeri. Danas je, na primer, odličan dan da konačno porazgovarate sa šefom o promeni radnog mesta. Ako nemate to u planu i niste zadovoljni poslom koji radite, danas svakako šaljite prijave za posao, mogući su dobri pozivi na razgovor ili probni rad.

Zdravlje i svi kozmetički zahtevi zahtevaju posebnu pažnju uoči mladog Meseca. Stavite naglasak na prevenciju, a hronični bolesnici danas treba da insistiraju na vežbama disanja i laganoj (biljnoj) hrani. To je dobar savet za sve one koji osećaju manjak energije i poljuljanu unutrašnju ravnotežu. Posledice hroničnog stresa, nedostatka sna i prekomernog rada posebno su opasne: nikakav novac neće nadoknaditi gubitak nekoga ko ne zna na vreme da se odmori. Dobro je veče završiti meditacijom zahvalnosti. Noćas se mogu očekivati proročki snovi.

Izvor: Lepa&Srećna