Lunarni horoskop za 11. novembar pokazuje da će nam Mesec u znaku Device doneti odmereni ritam i podržati marljiv rad. Putovanja su uspešna ali ako nigde ne putujete, danas možete imati vrlo plodonosan dan.

Najpovoljniji uticaj zvezda privući ćete ako danas sortirate dokumente, rasporedite novac, sredite datoteke i  fioke radne površine ili stola - i usput dovesti u red svoje misli. Korisno je prebrojati gotovinu u novčaniku, pregledati sadržaj torbe.  To će privući sreću.

Uticaj nadolazećeg mladog Meseca već počinje da se oseća: sada je vreme da se počne sa „čišćenjem naslaga“, oslobađanjem životnog prostora. U timskom radu moguće su nedoslednosti: najvažnija će biti sposobnost svakog da pravilno proceni opštu situaciju i uključi tačno tamo gde za njom postoji potreba. Isto se odnosi i na lične odnose: nadolazeći mlađak će primorati mnoge partnere da „sinhronizuju satove“, kako bi na novi način doživeli ono što ih privlači jedno drugom.

Odmah možete započeti samoanalizu: rešavajući sve negativno, zastarelo, problematično, od čega se želite osloboditi, ne budite leni da biste rezultate svojih razmišljanja zapisali na papir. Biće moguće vratiti se na ovu listu u noći mladog Meseca - a zatim je spaliti da biste napravili put za sreću i započeli nešto od nule. Slike današnjih snova mogu biti vizionarske, ali složene - moraće se razotkriti njihovo značenje.

Izvor: Lepa&Srećna