Mars je planeta akcije i strasti, planeta koja nas tera da damo sve od sebe kako bismo postigli ono što želimo, tvrde astrolozi. Ove godine, on ulazi u Blizance 20. avgusta 2022.  godine  i ostaće u ovom znaku punih sedam meseci.

Idealno vreme u kojem možete dobiti poseban energetski podsticaj je do 30. oktobra kad će on krenuti retrogradnim hodom. Zato se pripremite za ovaj preokret i iskoristite Mars u Blizancima na najbolji način.

Bez jasnog usmerenja i discipline, ovaj tranzit može doneti dosta haotičnih preokreta. Zato pazite ako ste skloni gubitku koncentracije, ako vam lako dosade stvari. Podstaknite svoju radoznalost i trudite se da probleme rešavate na nov način. Tri horoskopska znaka dobiće poseban nalet energije.

Ovan

Mars je vaš vladar, pa će njegov uticaj biti zaista opipljiv. Trudite se da uvek imate čime da se bavite, inače ćete postati razdražljivi i vrlo nemirni. Ukoliko imate na spisku obaveza i one koji mogu da se obave brzo i lako, neka to bude vaša prva akcija. Tako ćete sačuvati snagu za izazove koji vas tek čekaju.

Blizanci

Ovo će biti vaše vreme, trenutak da zablistate. Da li već neko vreme čekate da donesete jednu odluku? Ovo je tranzit koji će vam pomoći da učinite važan korak i on vas može odvesti do magičnog uspeha.

Ne ustežite se da se pozabavite potpuno novim projektima, naročito onima koji u vama probude pravu strast. Ako vam srce igra, to vam Mars poručuje da krenete kuda vas taj ritam nosi.

Vodolija

Dok se Mars kreće kroz vaš prijateljski, vazdušni znak, i vi ćete doživeti talas ogromne kreativnosti. Vreme je da konačno unovčite svoj talenat, maštu, intelekt, to nisu kvaliteti koje drugi tako lako rasipaju.

Stavite ostalima do znanja da moraju više da cene vaše nove ideje i jedinstven pristup. Finansijska satisfakcija će još više ojačati vašu motivaciju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna