Dnevni horoskop za 17. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Puni ste radnog elana. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, a biće i novca u toku dana. LJUBAV: Kako ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, a partner to negde i realno očekuje, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. ZDRAVLJE: Nervoza i nestrpljenje mogu dovesti do povišenog krvnog pritiska.

BIK

POSAO: Vi ste sposobni i posao koji vam se nudi biće vrlo zanimljiv i zahtevan. A novac neće biti problem kao oblik naplate. LJUBAV: Iskoristite ovaj dan. U društvu Device ili Ribe možete se osećati ljubavno i prijatno. ZDRAVLJE: Budite oprezni sa organima u stomačnoj regiji.

BLIZANCI

POSAO: Posao će vam pomoći da sačuvate dostojanstvo i nervni sistem. Saradnja sa vatrenim znakovima daje puno ideja i snage, novca, takođe. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi mogu da očekuju zanimljiv put ili neki kraći izlet koji će odnos učiniti romantičnijim. ZDRAVLJE: Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

RAK

POSAO: Saradnja sa Devicom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte. LJUBAV: Oni koji su slobodni imaju strast sa Devicom ili Vagom, koja ih neprestano čeka i odlaže susret iz straha. ZDRAVLJE: Dosta dobro jer ste popravili imunitet.

LAV

POSAO: Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao. Pokušajte da napravite neki dil sa inostranim partnerima. LJUBAV: Morate biti odlučni kada su želje i ambicije partnera otvorene. Pružite priliku i nekom ko vas voli, manje mislite samo na sebe. ZDRAVLJE: Dosta dobro, bez većih problema.

DEVICA

POSAO: Predispozicija za novac već od samog početka dana. Pomoć od žene rođene u znaku Ovan ili Lav. LJUBAV: Mislite da ste usamljeni. Sada je vreme lepog poznanstva sa Blizancima ili Vagom, koji će uneti živost u vaš život. ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

VAGA

POSAO: Morate biti mnogo uporniji i istrajniji. Dobra poslovna energija sa Rakom. Novac stiže tokom dana. LJUBAV: Bračne razmirice su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Morate da popravite komunikaciju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Okrenite se onim segmentima života u kojima ste trenutno najuspešniji. Novac preko prijatelja. LJUBAV: Škorpije u braku spremne su da partneru nađu hiljadu mana, a sebi nijednu. Budite objektivniji. ZDRAVLJE: Oprez sa ishranom.

STRELAC

POSAO: Svaki dan, baš kao i ovaj koji je pred vama, daje uspeh. Nekad niste svesni svoje snage. Postanite trezveniji u donošenju odluka. LJUBAV: U ljubavi imate sreće, baš vas hoće svako koga novog upoznate. Pokušajte da se odlučite. ZDRAVLJE: Imate osetljivo grlo.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac. Trudićete se da što bolje unapredite projekat koji je pred vama. LJUBAV: Jarac u braku može proći kroz period hladnog talasa emocija, što i nije atipično za vaš znak. ZDRAVLJE: Da li vam je potreban neki melem?

VODOLIJA

POSAO: Bićete na raskrsnici šta da radite i kojim putem da idete. Donećete odluku na brzinu, bez velikog razmišljanja. LJUBAV: Bićete sami tokom dana. Niste raspoloženi za bilo kakvo poznanstvo. ZDRAVLJE: Raspoloženje vam varira.

RIBE

POSAO: Saradnja sa Blizancima - gubitak, sa Lavom dobar posao, ali naporan, sa Škorpijom do sreće i novca. LJUBAV: Ako ste u braku, nije vam lako sa osobom koja misli da je najbolje da ona drži celu kuću. Ako ste u vezi, partner retko provodi vreme sa vama, a to vam smeta. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na tuđe reči, to vas čini slabim.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna