Dnevni horoskop za 18. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspešan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspeha. LJUBAV: Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole da ih obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. ZDRAVLJE: Nestrpljenje je iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.

BIK

POSAO: Pred vama je obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspeh neće izostati. LJUBAV: Niste zadovoljni emotivnim životom. Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac. ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

BLIZANCI

POSAO: Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom koji vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete. LJUBAV: Bićete vezani za osobu koja je dosta mlađa od vas. Povremeno imate strah od raskida te veze. ZDRAVLJE: Dobar nivo energije.

RAK

POSAO: Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog isceljenja, ali je nemoguće, bar za sada. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije. LJUBAV: Više poverenja je potrebno partneru. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost. ZDRAVLJE: Imate dobar imunitet.

LAV

POSAO: Ambiciju i želju za uspehom uvek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom. LJUBAV: Brak je duže vreme u krizi, pa zahteva definitivno razjašnjenje. Slobodni imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lepa veza. ZDRAVLJE: Telesna težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.

DEVICA

POSAO: Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. LJUBAV: Device u braku mogu da računaju na izlive nežnosti. Partner se odlično ponaša prema vama. ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

VAGA

POSAO: Niste preterano zadovoljni, mada na trenutke pokušavate da pobegnete od tog saznanja. Interesantno, to vam u društvu saradnika polazi za rukom. LJUBAV: Udvaranja na sve strane. Nikako ne propustite šarmantnog Lava ili harizmatičnog Škorpiona. ZDRAVLJE: Raspoloženje može uvek da popravi zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Subota je dan kada možete da napravite dobar poslovni dil preko prijatelja. Ukoliko se usmerite na Lava ili Bika možete da očekujete povoljne rezultate. LJUBAV: Slobodna Škorpija mora da ima bolje stavove o ljubavi i emocijama. Često ste zatvoreni, ne pokazujete svoje pravo lice. ZDRAVLJE: Možda bi bilo dobro da se okrenete drugom načinu razmišljanja, pozitivnijem.

STRELAC

POSAO: Saradnici su svesni vaših odluka. Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se napravi odličan poslovni dil. LJUBAV: Strelac u braku mora da unapredi svoju bračnu zajednicu. Ukoliko sve prepustite supružniku, to će vam predstaviti veliki problem kasnije. Balans u emociji je najvažniji. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

JARAC

POSAO: Novac vam je danas prioritet. Ne razmišljate previše o dugovima koje imate, već koliko danas zarađujete. LJUBAV: Imate poziv iz inostranstva. Verovatno je zemlja Francuska ili sever Nemačke. Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije. ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o problemima zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Kako će dalje teći vaš poslovni dan, definitivno sami donosite odluku. Morate da budete odlučniji. Krajem dana novac stiže. LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje u komunikaciji ili iskreniju emociju od strane partnera. ZDRAVLJE: Ne rešavate zdravstvene probleme.

RIBE

POSAO: Ono što vas dalje očekuje to su dobri poslovni poduhvati, ugovori i konačno novac. Znate da zadržite prave poslovne partnere. LJUBAV: Imate osećaj inferiornosti u odnosu na voljenu osobu. Morate da popravite takvo stanje koje nije dobro ni za vas ni za partnera. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna