Kad 11. avgusta 2022. godine Venera konačno napusti sazvežđe Raka, u mnogim ljubavnim vezama će porasti temperatura, tvrde astrolozi. Romanse i flert se razbuktavaju, ali će i pun Mesec dati svoj dopirnos - biće ubrzo jasno da nema ljubavi bez žrtve. Retrogradni Jupiter podseća da ne preuzimate više obaveza nego što možete da ispunite.

Za neke neće to odmah biti jasno, ali kad se osvrnu unazad, shvatiće da je baš avgust promenio njihov emotivni status. Nekim znakovima mesečni horoskop predviđa raskid, a nekima novu ljubav.

Devica

Od samog početka meseca, počinje i vaše duhovno i emotivno buđenje. Kad vaš vladalac Merkur uđe u vaš znak, osetićete se kao da ste dobili neku supermoć. Biće vam mnogo jasnije šta vam odgovara i deluje na vas blagotvorno, a šta vas "jede" iznutra. Počinje period u kojem ćete moći da prebrodite prepreke na putu ka ljubavi kakvu zaista želite. Sreća vas prati sve do početka vladavine vašeg znaka, kad zaista možete i da objavite svoju novu vezu.

ljubavni par.jpg
Shutterstock  

Vaga

Mnogo toga će se dogoditi u vašem životu! Važna konjukcija Marsa, Urana i Severnog čvora izaziva pravu eksploziju u vama pa ste konačno spremni da se oslobodite emocionalnog tereta. Osećali ste već duže da se ljubavni život ne može održati u stanju u kom je bio, avgustovski tranziti će biti prelomna tačka.

To se naročito odnosi na one Vage koje su sa partnerom isprepletali i finansijske veze. Trudite se da eventualni raskid raščistite do 22. avgusta, kad počinje vladavina Device. Od 11. avgusta, počinje period strasti i ljubavnih igrica, pa ima i šanse za novu vezu.

Strelac

Najlepše i najlakše je promeniti život tako što ćete osvežiti ljubav. Pošto ćete u prvoj polovini avgusta "ginuti" na poslu, drugu posvetite svom emotivnom sektoru. Najvažnija je treća dekada - kad Mars uđe u vaše polje emocionalnih odnosa, od 22. avgusta, imate priliku da unesete promene sa dugoročnim efektom. Da li ste, konačno, spremni da kažete "da"?

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna