Mlad Mesec u Blizancima koji obeležava 30. maj 2022. godine biće za mnoge pravi kraj proleća i početak leta - prilika da okrenu novu stranicu, kažu astrolozi. Najzanimljivije je što se neće na bilo koji način direktno vezati za neku drugu planetu, što je redak fenomen, pa će svi dobro osetiti pravi uticaj sazvežđa Blizanaca.

On donosi pozitivnu energiju, mnogo nade i lakoću u donošenju odluka - baš ono što nam je svima potrebno u vreme retrogradnog Merkura. Međutim, tri znaka će dobiti pravi "vetar u leđa".

Blizanci

Mlad Mesec je u potpunosti posvećen vama, pa ne propustite ni kap te energije, magije i samopouzdanja koje vam donosi. Ovo je vreme kad možete mnogo toga da otkrijete, pre svega, o sebi. Ako ste spremni da napustite neku staru "verziju" sebe, sada je prvo vreme. Za vas je karakteristično da imate upravo takve želje, pa dajte sebi na volju.

Strelac

Mlad Mesec vam ulazi u kuću partnerstva pa su moguće ideje o intenziviranju veze. Budite spremni na promene, ako partner to prihvati, idete na novi nivo, upoznajete ne samo širi krug prijatelja već i kolege s posla. Važno je da se lične osobine ipak malo poklope, pa izbegnite ona upoznavanja koja mogu dovesti do zategnutosti.

Ribe

Spremite se na otkazivanje raznih planova, nailazi period kad ćete najviše želeti da budete kod kuće i u poznatom okruženju. Posvetite se domaćem životu, uživajte u domu koji vam uvek nadoknađuje izgubljenu energiju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna