Vladavina Blizanaca, od 21. maja 2022. godine poziva nas da se bar malo vratimo zabavi, setimo dobrih prijatelja, uživamo u lepom vremenu. Konačno možemo da se u potpunosti oslobodimo melanholije ranih sumraka, dan je dovoljno dugačak da za sve nađemo vremena!

Naravno, astrolozi podsećaju da nije sve baš tako ružičasto, jer je Sunce ušlo u znak Blizanaca uz retrogradni Merkur. Ipak, tri znaka mogu sa radošću da očekuju ono što im donosi vetropirasto sazvežđe, jer se za njih, na kraju, sve srećno završava!

Blizanci

Šta vam ko može kad je Sunce u vašem znaku? Čak ni retrogradni Merkur ne može da navuče oblake na vaše vedro nebo, jer će brzo skliznuti u znag Bika i osloboditi vas napetosti. Međutim, ne propuštajte nijedan znak koji vam šalje intuicija i sve kontrolišite po nekoliko puta.

Najveću sreću vam ipak donosi Jupiter, pa vam stižu plodovi truda koji već mesecima ulažete. Očekuje vas završetak velikog posla, moguća veća zarada ili zaokružen emotivni ciklus sa srećnim ishodom.

Strelac

Spremite se za plamen strasti, nemojte dozvoliti da u njemu izgorite. Od mladog Meseca u Blizancima, počinje zagrevanje prelepe romanse, ljubav vam dolazi iz pravca odakle ste joj se najmanje nadali. Astrolozi tvrde da ćete bar pola godine leškariti u ružičastim oblacima zaljubljenosti, a doživljaje nećete zaboraviti dok ste živi.

Vodolija

Vladavina Blizanaca zagreva i vaše polje intimnosti, prolećni flert se lako može pretvoriti u nešto ozbiljnije. Da li ste spremni da baš vi povučete prvi potez? Astrolozi kažu da nemate čega da se plašite, Sunce vam "čuva leđa" i ohrabruje da se upustite u avanturu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna