OVAN

POSAO: Koristite šarm koji posedujete. Veoma ste bogati lepim rečima samo kada hoćete. Moći ćete da na taj način privučete poslovne partnere.  LJUBAV: Nekako vam udvaranje ide od ruke. Imaćete jako puno sreće da se upoznate sa osobom sa kojom ulazite u novu vezu.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Ograničavate sebe i to radite često, što naravno nije dobro. Možda bi bilo dobro da jednoj Vodoliji date šansu da vam pomogne.   LJUBAV: Emotivno ste neko ko želi da se dokaže partneru. To je lepo i gledajte da budete maksimalno iskreni. Ne treba biti previše dominantan.   ZDRAVLJE: Čuvajte kolena.

BLIZANCI 

POSAO: Uvek očekujete neki događaj da vam desi. Dobar posao vam sledi kao iznenađenje. Možete zaraditi, a da niste ni svesni kako.   LJUBAV: Slobodni Blizanci neka potraže ljubav sa Jarcem ili Bikom. Blizanci u braku moraju da se više potrude oko obaveza u kući. Previše ste lenji.  ZDRAVLJE: Danas ne razmišljate o tome.

RAK

POSAO: Rak zna da danas mora da završi veliki posao u firmi. Ako se bavite privatnim poslom, usmerite još više energiju ka tome.   LJUBAV: Šarmantni ste i nikako nećete biti sami. Imate udvaranje od jednog Bika. Duže vreme vas posmatra, a vi kao da se pomalo plašite njegovog zavođenja.   ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

LAV

POSAO: Pred vama je period velikog posla. Potrebno je napraviti plan koji će biti dobar i u narednim danima.  LJUBAV: Ovo je dobar dan za bliskost, posebno ako ste u braku ili vezi. Ako ste sami, onda ćete upoznati osobu iz znaka Ovna koji će vas dobro protresti svojom jakom energijom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Zanimljive Device kao i uvek imaju smisla i ideja za poslove koji su posebni. Teško da će neko pokazati takvo znanje i avanturistički duh kao vi.  LJUBAV: Na polju ljubavi preživljavate emotivnu uzdržanost. Povlačenje u sebe neće vas nigde odvesti. Oslobodite se predrasuda. ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.

VAGA

POSAO: Razmišljate kako da zaštitite imovinu. Ovo je prevelika tema za vas. Ne verujete nikom, izgubili ste poverenje čak i u one sa kojima živite.  LJUBAV: Imate sreće samo sa nekim ko je sličan vama. Osoba poput druge Vage, brzog, zamljivog, uvek raspoloženog Blizanca su idealan spoj za vas.   ZDRAVLJE: Potrebna vam je yoga.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate da radite poslove koji su trajniji. Nećete da se bavite radom od danas do sutra, jeftinim delatnostima koje vam pre svega oduzimaju energiju, znanje.  LJUBAV: Popravite stanje u braku nekim kraćim putovanjem. Kao da se polako odvajate od bračnog partnera.  ZDRAVLJE: Fizičke vežbe, sticanje kondicije je potrebno.

STRELAC

POSAO: Posao koji vas čeka je usko povezan sa zemljama preko okeana. Usmerenje je veliko na velike projekte, zemlje ali i novac.  LJUBAV: Kod prijatelja je najbolje. Totalno ne razmišljate o svom braku, samo o druženju, provodu. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi.

JARAC

POSAO: Iako je poslednji dan u mesecu vi ste već odavno napravili plan za dalji period. Ne možete druge da čekate. Sam svoj gazda, to je put uspeha.   LJUBAV: Poznanstvo sa Vodolijom vam je zanimljivo ali stičete utisak da je ta osoba nestabilna. Nećete biti u vezi sa nekim ko je neozbiljan.   ZDRAVLJE: Muči vas stomak.

VODOLIJA

POSAO: Mnogi vaši saradnici, radnici misle da niste zaslužili nagradu tokom meseca. Ipak bez vas i vaših ideja teško da bi posao napredovao. Bez stresa nastavite da radite, vredeće.   LJUBAV: Teško da vam iko odoli. Ponašate se moćno, dominantno, pa čak i prestrogo ali to privlači drugu stranu.  ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Dobru poziciju na radnom mestu posedujete. Mnogi misle da ste vladar senke, mada, ne greše. Sačuvajte dobar odnos sa svima, trebaće.   LJUBAV: Slobodne Ribe mogu da očekuju veliku strast. Ako ste u braku partner je strastan pa će tražiti od vas sve, samo da vas ima.   ZDRAVLJE: Dobro.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna