Astrolozi tvrde da u naredna tri meseca zvezde neće biti svima podjednako naklonjene. Neki će imati uspeha u poslu, neki u ljubavi ali ova četiri znaka imaće uspeh na svim poljima. 

Vaga

Najviše uspeha u ljubavi imaće Vaga. Ovo će biti jedno od boljih razdoblja u njihovom životu. Doživeće velike promene u gotovo svim životnim apsektima. Pripadnici ovog znaka prepoznaće trenutak koji će im doneti pomak. Neće oskudevati ni u čemu.

Lav

Lavu će se ove godine ukazati mnoge zlatne prilike i sve će ih iskoristiti. Važno je samo da imaju dovoljno energije da isprate sve ono što im se dešava. Ipak, moraju biti oprezni - uspeh će biti proporcionalan količini truda koja je uložena.

Blizanci

Ova godina biće  jedna od najsrećnijih za Blizance. Snovi će ima se samo ostvarivati, jedan za drugim. Bilo da im je san da studiraju u inostranstvu, ozvaniče vezu ili napreduju na poslu – svi putevi će im biti otvoreni.

Bik

Idelano vreme da donesu velike odluke koje su tako dugo odlagali. Bikovi će biti srećni zbog drastičnih promena i dočekaće ih sa velikim osmehom na licu. Ljubavni život će cvetati. Zaljubiće se kao nikada do sada. Kada prava osoba uđe u njihov život sve će se drastično promeniti. 

Izvor: Lepa&Srećna