Koje žene najviše vole romantiku? Sigurno one koje upravo sada čitaju ovaj tekst, jer ih golica radoznalost da provere da li astrolozi kažu ono što one priželjkuju - koliko je njihov partner spreman da im ispuni snove.

Zaljubljenici u zodijak već znaju da su vatreni znaci obično strasni, vazdušni pomalo vetropirasti, a vodeni veoma osetljivi. Ali ko su oni "naj-naj", ko će učiniti sve da vaša ljubav bude nezaboravna?

OVAN

On je nezaustavljivi osvajač, bićete njegovi i pre nego što uopšte shvatite ko je i zašto vam se dopada, tvrde astrolozi. Ovan uvek ima ideje za sjajne izlaske, spreman je da bude romantični udvarač, ali i uzbudljiv partner u trajnoj vezi. S njim nikad nije dosadno, ali ume da bude zahtevan i ljubav neće opstati ako davanje nije dvosmerno.

RAK

Sladak i pažljiv, on stvarno brine o partnerki. Rak je spreman da vas iznenadi sitnim zadovoljstvima kakve i sam voli i s njim retko ima dileme u vezi s istinskim osećanjima. Kazuje ih i pokazuje, tečno govori oba ova važna "jezika" ljubavi.

ŠKORPIJA

Ume da bude tajanstven, pa i malo mračan, ali je uvek svestan svojih grešaka i spreman da radi na sebi. Zato može da, uz malo strpljenja, postane pravi partner iz snova. Ume da brine kao Rak, često je strastan kao Ovan, a svemu tome dodajte i duboko poznavanje psihologije zbog kojeg će čitati vaše želje "kao knjigu".

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna