Svi ulažemo mnogo truda i vremena da zaradimo, uštedimo i uložimo novac u svoje živote. Novac je važan jer ispunjava naše osnovne potrebe, daje nam slobodu da odlučimo kako želimo da živimo i najbolje izdržavamo svoju porodicu i decu.

Uz finansijsku sigurnost, nepotrebna patnja se može izbeći ili eliminisati. Naravno, postoji i negativna konotacija vezana za novac. Novac nas može odvesti na put neetičkog ponašanja; sa novcem dolazi i arogancija koja može uništiti i naše odnose sa porodicom i prijateljima. Novac je nešto ali nije sve. Finansijski uspeh je važan, kao i lična sreća. U maju dva horoskopska znaka će imati neverovatnu sreću, jer će Venera na početku meseca biti u znaku Ribe, a s obzirom na to da je ona planeta izobilja, to će se dobro odraziti na finansijsko stanje ovih znakova.

Bik

Maj će biti mesec kada će se vaš trud napokon isplatiti, nakon višegodišnjeg predanog rada i truda konačno je vreme da uberete plodove svog rada. Ako volite igre na sreću ova je idealno vreme da kupite loz, sreća je na vašoj strani. Finansijsku dobit ostvarićete i kroz rad sa prijateljima pa nemojte bežati ni od te opcije. Ovog meseca vam se otvaraju neke neočekivane mogućnosti, ali dobro razmislite pre nego što donesete ispravnu odluku.

Lav

Ako očekujete nasledstvo ili neke zaostale isplate osiguranja sada ćete ih dobiti. Takođe zvezde govore da u maju možete da očekujete vredne poklone ili finasijsku podršku starijih rođaka. Slušajte intuiciju i vodite se njom pri donošenju odluka kada je novac u pitanju. Igrajte na sigurno i ne upuštajte se u financijske avanture. Ako pametno povlačite poslovne poteze, zvezde će vas nagraditi velikom količinom novca.

Pročitajte još i koji stari običaj privlači novac u kuću

Izvor: Lepa&Srećna