Dnevni horoskop za 5. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dobar dan za novac. Uz svoju pozitivnu energiju stvarate odlične poslove. Možete poslovati sa Bikom koji će vam pružiti podršku. LJUBAV: Partner će se potruditi da pomogne, da se oslobodite nekih unutrašnjih strahova koje vučete od ranije. Prihvatite pažnju, posebno ako ste u braku sa Vodolijom, Rakom ili Lavom. ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva.

BIK

POSAO: Bik je posebno nadahnut. Velika moć, energija radna, krasi ovaj znak koji se ističe novim interesantnim idejama. Pomoć finansijska preko Device ili Raka. LJUBAV: Danas ste odlučili da provedete vreme sa društvom. Veče će vam biti posebno lepo jer će vam u kuću doći oni koje mnogo volite. ZDRAVLJE: Učestale stomačne tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Nešto vama puni samopouzdanje. Sigurni ste u sebe samo onda kada radite ono što volite. Dobar dan imate za spoznaju mašte. LJUBAV: Visok stepen tolerancije imate. To vam omogućava da budete mnogo otvoreniji i bolji u vezi u kojoj se nalazite. Ukoliko tražite novu ljubav imaćete susret sa povučenom osobom iz znaka Rak. ZDRAVLJE: Pritisak, vene osetljive.

RAK

POSAO: Opustite se i pokažite drugima koliko ste moćni i koliko možete bolje od drugih. Danas je dan da dobro sredite finansije. Čuvajte novac, ne rasipajte ga. LJUBAV: Pronađite sebe pored jednog ozbiljnog Jarca. On će vam pružiti brak dok će vas Škorpija jedino poželeti seksualno. ZDRAVLJE: Osetljivost.

LAV

POSAO: Imate prijatelja koji vam pomaže i može biti vaš dobar poslovni partner. Novac dobijate do kraja dana. Imate dobru saradnju sa svima posebno sa nadređenima. LJUBAV: Slobodni Lav živi svoj život po svojim standardima. Puno dobre zabave, noćni provod, društvo, trošenje novca, šta bi više poželeo. ZDRAVLJE: Krvna slika može biti i bolja ako se potrudite.

DEVICA

POSAO: Potreban vam je kredit. Morate da se bolje organizujete. Do novca se teško danas dolazi. LJUBAV: Device koje su slobodne mnogo ličnih prohteva imaju. Koliko je to prednost da nekog privučete…Ako ste u braku onda vas muči nerazumevanje. Non stop se raspravljate. ZDRAVLJE: Devica neka obrati pažnju na pritisak.

VAGA

POSAO: Bićete vezani za putovanja. Mislite da možete više da uradite ukoliko se krećete. Prijatelj Vodolija može da vam pomogne oko bolje zarade. LJUBAV: Bračni partneri moraju više ljubavi i pažnje da imaju jedni prema drugima. Samoživi ste oboje, to narušava zajednicu. ZDRAVLJE: Dobar period za oporavak.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovo je dobar dan za novac i saradnju sa vodenim znakovima poput Raka, Škorpije ili Ribe. Vi ste dovoljni sposobni da stvari preokrenete u svoju svrhu. LJUBAV: Škorpija se zatvorila u kući i nikako da promeni svoj život. Izađite napolje. Angažujete se više oko ljubavnog života. ZDRAVLJE: Raspoloženje je promenljivo. Usponi i padovi.

STRELAC

POSAO: Imaćete dosta obaveza tokom dana. Gledajte da rasporedite na najbolji način što možete. Posebno razmišljajte o važnom susretu sa strancima. LJUBAV: Pokušajte da pronađete bolji put do srca voljene osobe. Željni ste ljubavi, pažnje a posebno strasti. ZDRAVLJE: Čuvajte se gaziranih pića

JARAC

POSAO: Imate dobru saradnju sa svim znacima posebno sa zemljanim. Možete da napravite konstrukciju za novi projekat jedino sa njima. Razmišljajte o nekretninama. LJUBAV: Potreban vam je urban provod. Morate da se ,,otkačite” kako biste bolje funkcionisali posebno na emotivnom polju. ZDRAVLJE: Opterećenost zbog posla.

VODOLIJA

POSAO: Nemate problem na samom poslu, radu, već sa saradnicima koji su nedovoljno edukovani. Moraćete da se pozabavite sa njihovom stručnošću. LJUBAV: Ukoliko ste sami poznanstvo sa osobom iz znaka Ovan vam uvek budi interesovanje. Dve snažne osobe, pune energije odlično se privlače. ZDRAVLJE: Dosta dobro raspoloženje imate koje nije često.

RIBE

POSAO: Radite poslove koji se bave scenom, pozorištem. Fotografija je za Ribe veoma inspirativna. LJUBAV: Zabava vam daje snagu emotivnog opstanka. Ribe u braku imaju uvek motiv više da se bore za voljenu osobu jer su maštovite i kreativne. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna