Pun Mesec 16. aprila 2022. godine praćen je brojnim astrološki važnim pokretima planeta. Na nebu je prava "žurka", kažu astrolozi, a učestvuju Saturn, Pluton, Neptun i Jupiter. Utoliko će Mesečeva moć biti još jača, ali četiri znaka horoskopa dobijaju jaku dozu dobre energije.

Vaga

Vama će spas doneti vaša sklonost ka kompromisima i spremnost da malo dublje sagledate svoje ponašanje. Moguća je neprijatna konverzacija, ali će sve ostati iza zidova vašeg doma što će se pokazati kao veoma važno.

Strelac

Vama pun Mesec otvara pitanja u polju novca, kao i u sferi prijateljstva. Ipak, Jupiter i Neptun vam šalju dobre vibracije, pa će - posle dramatičnih momenata - sve trzavice u prijateljstvu biti izglađene. Slobodno prihvatite poziv na druženje.

Jarac

Vama Pluton već duže vreme mrsi sve konce, a pun Mesec će vam zakomplikovati poslovnu situaciju. Nemojte prebrzo reagovati, sačekajte da se stvari malo slegnu. Vi ćete sigurno savladati ovu energiju, ali pažljivo koračajte dok ne napipate "čvrsto tlo".

Ribe

Vama će pun Mesec doneti mnogo osetljivosti, bićete željni ljubavi, pažnje i bliskosti. Nemojte to skrivati, već slobodno i sami ponudite topao zagrljaj i emocije će vam biti uzvraćene. Budite spremni da slušate, da primate i razumete.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna