Novo istraživanje otkrilo je kakve su navike raznih horoskopskih znakova u pogledu trošenja novca - u kom znaku se rađaju najbogatiji, ko najviše troši, a ko uvek kasni sa plaćanjem kirije i ostalih računa!

Na vrhu liste najbogatijih koju je sačinio australijski vebsajt Fajnder, našli su se rođeni u znaku Vodolije, prate ih Vage, a na trećem mestu su Rakovi, sa trostruko manjim bogatstvom od prvoplasiranog znaka. Bik je najštedljiviji kad se gleda suma novca koju ostavi "sa strane" svakog meseca, dok su Blizanci najspremniji za odricanja jer uspevaju da gurnu "u slamaricu" i više od četvrtine primanja.

U kupovini preko interneta su se "proslavili" Lavovi i Rakovi. O novcu najviše brinu Device, dok se najvećim platama mogu pohvaliti Vage. Začudo, oni uvek imaju muke sa plaćanjem kirije i drugih računa.

U kratkom pregledu svih znakova, izdvaja se sledeće: Ovnovi obično nemaju ušteđevinu, a najviše troše na namirnice. Bikovi su vrlo srećni s novcem i dosta štede, Blizancima se dešava da kasne sa kirijom. Lav ne može da odoli kupovini, Devica ima mali budžet, a Vaga ima mnogo pa ipak ne plaća račune. Škorpija ne može da uštedi mnogo, a Strelac ima dosta sreće sa finansijama i uvek uspeva da u roku otplati sve kredite.

Jarac ima najmanju ušteđevinu, a najveću Vodolija, dok se Ribe fino snalaze s parama i štedljive su, pogotovo u onlajn šopingu.

Izvor: Lepa&Srećna