Ana Bej se predstavlja kao instruktor elegancije i stila za žene, a svoj kanal na Jutjubu je započela lekcijama o tome kako privući bogate muškarce. Sada ima više od milion pratilaca na ovoj društvenoj mreži, kao i bogatog muža, pa čini da joj žene stvarno veruju.

Među njenim upustvima o tome kako ući u visoko društvo i steći lepe manire, našao se jedan u kojem priča o pokretima i izrazima lica koji odbijaju muškarce.

Među njima su i previše seksualizovani gestovi, bez obzira na to da li ih žena pokazuje samo radi šale. Tako bi trebalo izbegavati pućenje i naglašavanje oblina na telu pokretima, sve ono čime žene nekad žele da privuku pažnju muškaraca.

"Sve što je naglašeno deluje veoma glupo", tvrdi Ana. "I dodatno stvara neku čudnu atmosferu, a to muškarci ne vole." Prema njenim rečima, jedno je ako se žena nesvesno malo ugrize za usnu, a drugo ako je to samo "koreografija".

Po njenim savetima, treba izbegavati i muškobanjaste pokrete i položaje - sedenje raskrečenih nogu, hodanje sa rukama odmaknutim od tela, pijenje pića iz flaše. Kontroverzna instruktorka kaže da žena treba da se ponaša i zvuči kao žena, a ne kao dete ili majka - ne treba da se kikoćete detinjasto, ali ni da prigovarate strogim glasom.

Takođe, ona upozorava da žena koja stalno izbegava pogled muškarca ostavlja utisak da nešto krije ili da uopšte nije zainteresovana za njega.

Izvor: Lepa&Srećna