Dnevni horoskop za 4. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Tražili ste nečiju pomoć. Ta osoba ne pomaže dovoljno koliko vama treba, već čini kontra. Niste usluženi kako treba, pa će vam to smetati za dalji rad. LJUBAV: Slobodni Ovan imaće neku vezu koja nije baš dobra. Vaš partner je samoživ, nema nežnosti, pažnje. To je jako loše za zajednicu. ZDRAVLJE: Naporni posao vas previše iscrpljuje.

BIK

POSAO: Ne gubite vreme sa poslovnim partnerima koji nisu za vas. Smeta vam tuđa površnost. Kad bolje razmislite, bolje je raditi sam nego sa nekim ko nema smisla za to. LJUBAV: Nikako da se odlučite za samoću. Mnogo ste se opustili. Pustite da vam ljubav uđe u dom, u srce. ZDRAVLJE: Kontrolišite nervozu.

BLIZANCI

POSAO: Čuvajte dokumenta posebno ako idete u inostranstvo. Takođe, malo trošite. Obratite pažnju na okolinu. LJUBAV: Sve što se dogodi poželećete da podelite sa drugima. Partner sa kojim živite vas jako voli i njemu dugujete dosta toga. ZDRAVLJE: Pritisak varira.

RAK

POSAO: Poslovne aktivnosti potrebno je svesti na razumnu meru. Mnogo radite i sve vam se okreće oko posla. Stanite, jer morate biti umereni. LJUBAV: Imate predispozicije za nova iskušenja, poznanstva, ali isto tako i velike izazove. Ovo se posebno odnosi na one Rakove u braku. ZDRAVLJE: Ukoliko osećate malaksalost, javite se doktoru.

LAV

POSAO: Morate da se stabilizujete ukoliko želite da napredujete. Težak dan vam predstoji. LJUBAV: Vi ste dovoljno šarmantni da voljena osoba zaboravi na druge. Stalno ste u nekim sumnjama prema voljenoj osobi, a nemate razloga. ZDRAVLJE: Osetljiv digestivni trakt.

DEVICA

POSAO: Novac ulažete u mali privatan biznis. Dobar dan za novi početak, šta god da radite. Ako sarađujete sa Lavom možete očekivati puno toga od posla. LJUBAV: Sa partnerom zbog finansijskog statusa možete upadati u raspravu. Obično su vam u tim trenucima svi drugi krivi. ZDRAVLJE: Nećete patiti od nervoze tokom dana.

VAGA

POSAO: Toleranciju i strpljenje morate da forsirate, na taj način funkcionišete. Ako to za vas nije bitno onda ćete imati velikh problema sa saradnicima. LJUBAV: Volite da se zaljubite, da pored sebe imate idealnog partnera, tako da ste uvek u potrazi za ljubavlju. ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Novac vam je potreban, ali ne možete da zaradite brzo. Ne bi bilo loše da se bavite uslugama poput poslova kao ugostitelj, trgovac. LJUBAV: Škorpije koje nemaju neku stabilnost mogu da očekuju bolji provod. Volite dobro društvo, hranu, piće... ZDRAVLJE: Za danas nemate većih problema.

STRELAC

POSAO: Razmišljate o novom poslovnom projektu, niste opušteni. Često vam je teško da se posvetite saradnicima jer su vam misli okrenute samo svom poslu. Povlačite se. LJUBAV: Emotivno ćete biti pritisnuti od strane Škorpije koja je uporna, ne ostavlja vas na miru, šalje vam poruke, mejlove, a vas sve to negde nervira. ZDRAVLJE: Stres pred vama.

JARAC

POSAO: Većina Jarčeva nema problem ni sa novcem ni sa poslom. Vi imate problem što imate previše posla, ali ambicioznost je nešto što krasi vaš znak. LJUBAV: Važno je biti iskren i realan i priznati šta se zapravo dešava u vašoj duši i srcu. Želite brak po svaku cenu, želite decu i dok to ne ostvarite niste mirni. ZDRAVLJE: Bolje se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Postavlja se pitanje dokle će da traje vaš hladan stav prema drugima. Nisu naučili saradnici da stojite mirno bez nekog većeg angažovanja. LJUBAV: Volite situacije koje su neobične. Volite razne ljubavi, tipa velika razlika u godima. Volite da iritirate tradicionalnu okolinu. ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš.

RIBE

POSAO: Ribe koje rade u državnim ustanovama osećaju dosadu. Potrebno vam je više dinamike, zanimljivijeg rada. Možda ostvarite to uz jednu Vagu. LJUBAV: Emotivno ste vezani za nekog sa kim ste dugo bili i raskinuli na težak način. Svakako vam je preporuka da ne živite iluziju. Idite dalje u nove ljubavi... ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna