Maj je mesec kada se sve budi, a emocije su tada nekako posebno izražene. Zaljubljivanja u mesecu proleća su česta, a prema astrolozima ova tri znaka u maju će sresti ljubav svog života.

Rak

Ovaj vodeni znak je posebno emotivan. Ipak, brojna razočaranja dovela su do toga da oko sebe podigne "kineski zid". Sada je vreme da odbrane padnu. Rakovi, umesto da ostanete kod kuće, izađite, družite se i stvoriće se prilika za nova poznanstva. Jedno će biti posebno značajno i uzdrmaće vas iz korena.

Lav

Lavovima hormoni luduju, pa će flertovati na svakom koraku. Ovaj vatreni znak se i inače, teško može spasiti od obožavatelja, a posebno sada kada zrači neobičnim sjajem. Za Lavove je važno samo da ne brzaju. Potrebna im je osoba pored koje će osećati slobodno da pokažu sebe u pravom svetlu. Lavovima u maju neće nedostajati romantike, a jedna osoba promeniće im život. Ljubav može biti krunisana i brakom.

Škorpija

Ovaj tajanstveni vodeni znak u maju će biti magično privlačan za suprotan pol. Pre nego što se zaista zaljube, moraju da otkriju šta je ono što im je stvarno važno. A kada se to dogodi, neće znati šta ih je snašlo.

Izvor: Lepa&Srećna