Horoskop za april 2022. godine najavljuje bajkovite dane, ali i dosta konfuzija i intriga na ljubavnom planu. Planeta ljubavi Venera stiže u sazvežđe Riba, pa ćemo svi želeti da gledamo na život kroz ružičaste naočare. Merkur ulazi u Bika i daje dubinu našim romantičnim ambicijama. Za tri znaka horoskopa, postoje najveće šanse da ostvare svoje ljubavne snove.

Vaga

Ako vas još bole rane od raskida, od početka aprila počinje novo doba. Naročito treba da iskoristite vreme mladog Meseca da razmislite šta želite od sledeće veze. Nije problem to što ste romantični, već što niste umeli da postavite jasne granice. Pokažite da ne pristajete na ulogu slabijeg partnera i uživaćete u skladnoj, harmoničnoj ljubavi. Otvorite četvore oči, ne dozvolite da eventualni partner od vas sakrije ako je već u nekoj vezi. Radije ostanite na distanci dok se ne uverite da je potpuno slobodan.

Škorpija

Neće proći april bez raznih ljubavnih trzavica, ali za vas stiže najpovoljnije vreme kad počne vladavina Bika. Možda će vas iznenaditi s kim ćete završiti u krevetu na kraju ovog sanjarskog, romantičnog meseca. Pomračenje Sunca će biti pravi šok za vas jer će vas skoro potopiti erupcija strasti. Nemojte osuđivati sebe niti pristajati na kritičke poglede drugih. Ako ste u dužoj vezi, moguć je brak pa i prinova.

Jarac

Ako već duže vreme priželjkujete potomstvo, partner i vi ćete doživeti prijatno iznenađenje krajem meseca. To će biti kruna vaše ljubavi. I drugi pripadnici znaka imaće divan period - susrete koji mnogo obećavaju sa novim partnerom ili obnovu strasti ako su već u vezi. Jedini rizik je potencijalna avantura za zauzete Jarčeve, to se neće dobro završiti. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna