OVAN

POSAO: Dinamika na poslu. Izađite na pauzu, nije sve u poslu. LJUBAV: Emocije ili principi - odlučite, ali poslušajte srce svoje. Skloni ste da budete u zamci raznih uticaja i tako se zatvorite. ZDRAVLJE: Malo ste nervozni.

BIK

POSAO: Vladate situacijom na radnom mestu. Odlični ste u saradnji sa mladima, možda vam oni otvore put kojim da pokrenete posao. LJUBAV: Trudite se da ulepšate prostor gde živite, ali vam je potrebna podrška partnera. Zajedno možete mnogo toga da postignete. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam dobro ide, mada niste zadovoljni novcem odnosno zaradom. Mislite da bi bilo dobro da radite još jedan posao. LJUBAV: Ponosni ste na uspeh u braku ali opet tražite nekog… Slobodni Blizanci imaju poziv na ručak od jedne Vage. ZDRAVLJE: Alergijska kijavica.

RAK

POSAO: Previše ste iscrpljeni od strane drugih ljudi iz privatnog života. Posvetite se poslu bez njihovog uticaja. LJUBAV: Imate utisak da samo dajete. Očekujete preveliku pažnju od voljene osobe. Budite realni, svako voli da mu se ukaže pažnja. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Na vrhu ste, odličan dan za put, novac, napredak. Možda ne bi bilo loše da se spremate na kraći poslovni put. LJUBAV: Razmišljate o avanturi, svakodnevica vuče u dosadu. Lav koji traži novu ljubav pronaći će je u nekom malom kafeu, kroz druženje. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Postoji mogućnost za promenu posla. Vreme je da se okrenete novitetima, ovde vam je previše dosadno. Pomoć od druge Device. LJUBAV: Ako ste slobodni danas provodite dan sa nekim ko vam je dobar drug, prijatelj. Ako ste u braku, onda očekujte kritiku partnera zbog nezainteresovanosti. ZDRAVLJE: Stomak osetljiv.

VAGA

POSAO: Svesni ste svoje stručnosti, ali nikako da se istaknete. Morate da radite na svom samopouzdanju. LJUBAV: Iznenadite partnera nekim zanimljivim komadom garderobe. Vi ste osoba sa stilom, volite da dajete poklone. ZDRAVLJE: Osećate se odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Ljubomora na sve strane zna da vas ponekad blokira ali vi ste ipak svesni sebe, svojih kvaliteta. LJUBAV: Zaljubljeni ste, bilo da ste slobodni ili u vezi. Volite taj osećaj leptirića u stomaku.  ZDRAVLJE: Dobro ste ako se preterano ne nervirate zbog nebitnih stvari.

STRELAC

POSAO: Da li možete da izdržite ili pokrenete nešto novo? Strelac uvek ima novih ideja, onda to iskoristite. LJUBAV: Ako ste slobodni, prolazna veza vam predstoji. Strelac u braku zna da bude često usamljen u kući punoj ljudi. ZDRAVLJE: Blag kašalj vas iritira.

JARAC

POSAO: Dajete sve od sebe, da završite projekat koji je davno započet. Saradnja sa Bikom može da vam da vetar u leđa jer je on definitivno istrajan u svemu što radi. LJUBAV: Morate da napravite prvi korak, pasivnost vas ubija. Nije dovoljno da imate samo šarm ili želju, morate da budete aktivniji. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Niste opterećeni poslom. Morate da se okrenete boljim ponudama koje će vas aktivirati. Saradnja sa Strelcem ili Vagom mogu da vam promene poslovni tok dešavanja, zarade. LJUBAV: Preterujete u hladnoći prema osobi kojoj se sviđate. Dajte šansu ljubavi, previše je to za jedan odnos. ZDRAVLJE: Upala krajnika.

RIBE

POSAO: Nekada mislite o sebi sve najgore. Ali su vam samo potrebne nove ideje. Vama bi mnogo donela kreativnost koju nikako da oslobodite. LJUBAV: Emocije dostižu vrhunac. Srećni ste zbog jednog Raka koji je totalno emotivno predan vama. ZDRAVLJE: Proverite hormonski status.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna