Otkako je počela vladavina Ovna, ritam života kao da se uzbrzao, ali će mlad Mesec u ovom znaku doneti nekima i malo odmora. Uvek je početak mesečnog ciklusa dobar za mali "restart", pruža nam priliku da predahnemo i razmislimo o svojim nedavnim postupcima. To je i vreme za pravljenje novih planova, a od 1. aprila se uticaju mladog Meseca pridružuju i Mars, planeta akcije i Saturn koji upravlja disciplinom.

Baš ovi snažni aspekti donose preko potrebnu inicijativu nekim znacima - evo ko će najpre moći da postigne svoje ciljeve.

OVAN

Sve su oči uprte u vas. Mlad Mesec u prvoj kući donosi vam nove ciljeve, sjajne planove za budućnost, novu sliku vas samih. Blistate od samopouzdanja, srećni ste što možete da svoje ideje iskažete slobodnije nego ikad.

Počinje faza u kojoj ćete se moći da sprovedete u delo sve želje u vezi sa transformacijom svoje ličnosti, iskoristite je na najbolji mogući način.

RAK

Nema više povlačenja u "kućicu", dragi Rakovi. Mlad Mesec će potpaliti pravu vatru u vašoj kući karijere pa konačno imate šansu da se pokažete u najboljem svetlu. Izaći će na videlo sve ono što ste u svojoj osami radili. Svi će primetiti koliko ste vremena i emocionalne energije ulagali, pa su u izgledu unapređenje i povišica.

RIBE

Nežno Mesečevo svetlo obasjava vašu kuću finansija, pa imate mogućnost da konačno sredite svoje prihode i rashode. To ne znači da treba da se bacite na troškarenje, ali moći ćete da postignete bar ravnotežu u budžetu. I to će vam biti kao - premija na lotou!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna