OVAN

POSAO : Nije potrebno da se angažujete previše, jer vam ovaj dan donosi dosta uzbuđenja. Radićete sa Bikom. LJUBAV: Vi ste vezani za nekog ko je baš kućevan tip. To je osoba koja brine o svemu, a najviše o finansijama. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kontraindikaciju na razne lekove koje uzimate.

BIK

POSAO: Potrebna vam je finansijska satisfakcija. Zapravo, potrebna vam je pomoć finansijska. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja ne živi u vašem gradu. Morate da se krećete. ZDRAVLJE: Potreban vam je mentalni odmor.

BLIZANCI

POSAO: Odličan period za posao koji traži rad sa mladima, rad sa decom, putovanjima, turistički vodič. LJUBAV: Imate partnera koji je nestrpljiv, nije raspoložen da bude senka u vašem ljubavnom životu. Moraćete da se potrudite više, ako želite da ostane sa vama. ZDRAVLJE: Imate problem sa bolovima u donjem delu kičme.

RAK

POSAO: Žurite, niste obazrivi, srljate, a Rak je inače rasejan znak tako da ćete biti u mogućnosti da napravite neku grešku i na poslu. LJUBAV: Bračni partner je zadovoljan vama, a vi ste neko ko voli da pruža svu nežnost ovog sveta. ZDRAVLJE: Levo oko osetljivo.

LAV

POSAO: Spremni ste za nove projekte imate dosta entuzijazma, klijenti i saradnici vole vaše društvo i vole rad sa vama. LJUBAV: Ako ste slobodni, imate poznanstvo sa osobom koja voli umetnost, muziku. ZDRAVLJE: Skloni ste padu šećera u krvi.

DEVICA

POSAO: Verovatno ćete sami sebi konstruisati "neprijatelje" koji realno ne postoje. LJUBAV: Partner sa kojim delite život je dobar prema vama, štaviše, sve vam čini da budete srećni i zadovoljni. ZDRAVLJE: Ko ima problem sa venama, neka poseti doktora.

VAGA

POSAO: Ukoliko radite u zatvorenom prostoru, morate da se nekako oslobodite te energije ili unesete neke nove ideje. LJUBAV: Slobodni moraju da se više otvaraju kroz komunikaciju, kada stupe u novo poznanstvo. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro ali ipak pazite na urinarni trakt.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa vodenim znakovima vam može pomoći da se oslobodite stega i predrasuda koje ste imali u vezi sa poslom ili karijerom. LJUBAV: U ljubavi volite sigurnost, strast i odanost. To možete da imate samo ako ste u vezi sa osobom iz znaka Ribe. ZDRAVLJE: Važno da obratite pažnju na žlezde.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da se okrenete poslovima koji su komercijalniji. Vama nedostaje nešto novo u okviru vašeg rada i poslovanja. LJUBAV: Nema nekih težih aspekata sem ako vas uhvati dosada, onda su lek priroda i sport. ZDRAVLJE: Čuvajte noge, zglobove, zubi mogu biti problem.

JARAC

POSAO: Emocije vladaju vama. Niste u stanju da se stabilizujete i tražite rešenje. LJUBAV: Ukoliko ste sami i želite da uđete u vezu, ona će vam se desiti sa nekim vatrenim znakom. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

VODOLIJA

POSAO: Lepa nedelja za posao. Posebno povoljan period za žene Vodolija. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, onda će vas jedan Bik osvojiti, a možete imati susret sa Blizancem kao osobom koja vam najviše odgovara po temperamentu. ZDRAVLJE: Zdravstveno, čuvajte se preteranog unosa masne hrane.

RIBE

POSAO: Vaša šansa za zaradu ide preko poslova koji su konkretni, tipa proizvodnja, trgovina. LJUBAV: Osobe koje traže svoju srodnu dušu, neka je potraže na nekom tihom mestu, poput biblioteke ili poseti časova joge. ZDRAVLJE: Joga bi i ujedno bila dobro za vaše zdravlje.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE