Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO PRIVUĆI SREĆU ZA 5 DANA: aktivirajte kosmički zakon 5 x 55

Ritual manifestovanja obilja!

  Izvor: Shutterstock

Svi žudimo za životom punim avantura, ljubavi i, pre svega, sreće. Zahvaljujući raznim tehnikama manifestacije, možete naučiti kako da ispravnim načinom razmišljanja privučete sve što želite.

Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih ljudi koriste različite metode manifestacije. Možda se osećate kao da ste izgubili svaku nadu u svom ljubavnom životu ili samo prolazite kroz finansijsku krizu.

Ukoliko želite da privučete sreću, ljubav, novac ili blagostanje u svoj život možete isprobati popularnnu metodu manifestaciju pod nazivom 5x55.

Kako funkcioniše manifestacija 5x55?

Sve što treba da uradite je da na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život. Zapišite svoje želje55 puta tokom pet dana.

Možete manifestovati gotovo sve što vaše srce želi.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako "ostanete usredsređeni samo na svoju želju". Umirite svoj um ako počne da luta dok pišete.

Ako tokom perioda manifestacije počnete da viđate brojeve 111, 222, 333 ili 1111, vaša manifestacija je vrlo blizu da postanete vaša stvarnost! Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje deluje.

Manifestacija je jedna od najboljih stvari svih vremena koju možemo učiniti za sebe.

Ne postoje alati za manifestovanje osim vašeg uma i odlučnosti! Pokušajte da ne razmišljate o tome kada će se vaše manifestacije ostvariti. Za sve u životu treba vremena, tako da je potrebno da budete strpljivi.

Takođe, ne možete samo da sednete i očekujete da će vam karijera koju želite pasti u krilo. Morate raditi na dostizanju tog cilja, a manifestovanje tih snova sigurno će vam dugoročno koristiti.

Tekst: Kristina Milošev

Izvor: Telegraf

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije