Ako ste mislili da vam je mlad Mesec uništio planove i doneo nevolje, držite se, tek stižu problemi. Jer 19. novembra ujutru počinje pun Mesec a njegovo pomračenje će biti najduže u ovom veku.

Ako ste rođeni u nekom fiksnom znaku horoskopa, doživećete na poseban način ovaj astrološki trenutak. Spremite se na to i posvetite se sebi. Znalci kažu da počinje vreme čitave serije haotičnih eklipsi koje će se nastaviti sve do 2023. godine.

Bik

Novembarski pun Mesec je upravo u ovom znaku, ali ne treba se previše opirati promenama. Ovo je trenutak kad se može pripremiti plodno tle za vaš novi hod ka ciljevima koje ste sebi postavili. Zaboravite staro, ostavljajte nemilosrdno iza sebe sve one svoje šablone koje ste prevazišli. Vreme je da budete i vi malo impulsivni.

Lav

Pun Mesec će obasjati vaš kuću karijere, pa je moguće da ćete ostvariti neki izuzetan uspeh ali i da će se sve okrenuti u potpuno neočekivanom pravcu. Razmislite unapred, da li osećate da vas na poslu maksimalno cene, da su svi vaši potencijali ispunjeni? Ako nisu, slobodno planirajte odlazak. Ne zbog prošlosti, već zbog budućnosti.

Škorpija

Promena je vaše "drugo ja". Ne bojite se preokreta, ali pazite da vas ova intenzivna, transformativna i emocionalna energija malo ne iscrpi i izbaci iz ležišta. Dozvolite sebi da budete kreativni ali ne i agresivni, naročito ne prema onima koji vas upozoravaju na opasnosti ishitrenih promena.

Vodolija

Pun Mesec će osvetliti vašu kuću doma i porodice, spremite se na emocionalni "tobogan". Bićete izuzetno sentimentalni i oseljivi, odjednom će se otvoriti važna porodična pitanja, biće neophodno da donesete brze odluke. Ne brinite ako vas ophrvaju i teška osećanja, ovo je trenutak da se konačno izborite s njima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna