Ako želite da uživate u meteorskoj kiši i da poželite neku želju pod zvezdom padalicom, večeras je pravi trenutak, jer stižu Leonidi

Njihovo pojavljivanje ljudi prate već vekovima, samo još ne znamo da li nas noćas čeka pravi meteorski pljusak ili ćemo moći da vidimo tek nekoliko desetina zvezda padalica? 

To, delom, zavisi od svetlosnog "zagađenja" - ako ste u gradu, gde na sve strane blešte reklame i ulična svetla, zvezde se ne vide jasno. Takođe, broj meteora Leonida koje ćemo videti zavisi i od njihove udaljenosti od Zemlje. Zato, ako želite da uživate i imate važnu želju, savetuje se da malo pobegnete u prirodu ako to ikako možete.

Nije svejedno ni kako ćete poželeti želju. Treba da je doživite svim svojim bićem, u trenutku kad ugledate zvezdu padalicu, a zatim da je pratite pogledom sve dok se ne izgubi. Ne govorite nikom šta ste poželeli, već u sebi nastavite da mislite na svoju želju i pokušajte da doživite osećanja kao da vam je već ispunjena.

Zatvorite oči i zamislite kako pred sobom gledate njeno ispunjenje. Ostanite tako barem minut, zamišljajući što intenzivnije sve detalje - kako izgleda ostvarenje vaše želje, kakve emocije osećate. Tek tada otvorite oči i verujte da vi možete sve!

Izvor: Lepa&Srećna