Dnevni horoskop za 17. novembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Vama je bitno da se izborite za bolju poslovnu poziciju. LJUBAV: Budite prilagodljivi. Često imate stav da moraju svi vas da slušaju, posebno osoba sa kojim živite. ZDRAVLJE: Srčani problemi.

BIK

POSAO: Ne volite kritiku. Niste zadovoljni kada nije po vašem. LJUBAV: Nema potrebe da se zalećete i da verujete u iznenadnu intimnu sreću. ZDRAVLJE: Noge su osetljive.

BLIZANCI

POSAO: Pravilno trošite novac. Uložite u novi projekat. LJUBAV: Ne razmišljate o partneru i njegovim sugestijama za poboljšanje vašeg odnosa. ZDRAVLJE: Nervozni ste.

RAK

POSAO: Prihvatite savet. Nežan ste znak ali znate dobro da ,,uštinete tim vašim kleštima”. LJUBAV: Mislite da vam je partner neveran. Loše se osećate zbog toga. ZDRAVLJE: Borite se sa depresijama.

LAV

POSAO: Iako okolina ne pokazuje interesovanje za vaše ideje, vi i dalje radite na tome da se istaknete. LJUBAV: Jasno izražavate svoje emotivno raspoloženje i zadovoljstvo. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Vrlo ste promišljeni. To je dobro jer tako pratite sve šta se dešava. LJUBAV: Priželjkujete veću emotivnu slobodu i novu priliku za ostvarenje svojih namera. ZDRAVLJE: Oslobodite se predrasuda.

VAGA

POSAO: Imate dovoljno strpljenja da završite nešto novo zamišljeno u poslu koji je pred vama. LJUBAV: Umete da ugodite partneru. Imate volju za sve. ZDRAVLJE: Imate dobru koncentraciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Snalažljivost. Vi ste expert za to. Nov posao, nove ideje su vam naklonjene. LJUBAV: Emotivna hrabrost izbija iz vas kada duboko želite nekog za koga osećate da vam pripada. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Ne dopuštate da vas nepravedno kritikuju. LJUBAV: Od finansija zavisi ljubav. Šteta. Dobar dan je za strast. Ne dozvolite da vam propadne. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Vaše znanje, iskustvo i upornost daje uspeh. Nije vam teško da radite, budete angažovani po ceo dan. LJUBAV: Srećni ste u braku ili vezi u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE: Nemate trenutno problem.

VODOLIJA

POSAO: Super ste saradnik. Svi žele da sarađuju sa vama. Pružite i vi drugima priliku. LJUBAV: Budite maštoviti i osmislite dobru ljubavnu strategiju. Partner jedva čeka vaše inovacije. ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

RIBE

POSAO: Odličan dan za poslovanje sa velikim kompanijama. LJUBAV: Pokrenite maštu. Nemojte biti stidljivi. Vi ste idealni za improvizaciju. ZDRAVLJE: Emotivna blokada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna