Vreme između pomračenja Sunca i sledećeg punog Meseca odlično je za sastavljanje spiska stvari koje želimo već dugo da ostvarimo!

PROČITAJTE JOŠ: MESEČEV KALENDAR ZA 2017. GODINU: Mesečeve mene i lunarne faze za 2017. godinu

Pomračenje Sunca vrlo je posebno tokom mladog Meseca, objašnjava astrolog Molly C. Gauthier. "Stvari koje počnu između pomrčenja i sledećeg punog Meseca (otprilike dve nedelje), seme koje posejemo, projekti koje započnemo, kontakti koje uspostavimo i namere koje postavimo dobijaju dodatnu važnost tokom šest meseci što slede", objašnjava. Ona predlaže da to vreme iskoristimo za sastavljanje spiska stvari koje želimo da ostvarimo, što možemo da učinimo bilo kad između pomračenja Sunca i prvog sledećeg punog Meseca.

"Uzmite list papira i olovku. Nađite ugodan miran kutak. Na papir zapišite 100 stvari koje želite. Ništa ne zadržavajte! Nemojte dopustiti da vam unutrašnji glas govori kako to ne možete dobiti. Teško da ćete samo razmišljati o stvarima [koje želite] nakon prvih 50, ali nastavite.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP za ljubav koja traje ZAUVEK: ova dva horoskopska para nikada neće RASKINUTI

Budite pozitivni: "Imaću veću platu", a ne "Želim veću platu". (...) Kad završite, spisak stavite u koverat, zalepite ga, na njemu napišite datum, pa ga stavite na sveto mesto u svome domu. Ili, možete koverat blagosloviti i staviti u fioku. Upravo ste zatražili ono što želite. Tako se poseje seme. Kad prođe godinu dana, izvadite svoj spisak i pogledajte šta je od tog semena uhvatilo koren u vašem životu."

Tekst: Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa klub