Snažan planetarni aspekt - Saturn kvadrat Uran - dešava se jednom u 22 godine a u 2021. godini ćemo ga iskusiti čak tri puta. Na dan 14. juna to će biti drugi "sudar Titana" na nebu.

Astrolozi kažu da donosi ogromne tenzije, jer uključuje planetu pravila i ograničenja - Saturn i planetu slobode i pobune - Uran. Sve će goreti od napetosti, jer u sukob ulaze potpuno različite strane.

Na jednoj, imamo potrebu da nešto sačuvamo i ojačamo, a na drugoj - da promenimo, pa čak i uništimo. Bore se staro i novo, tradicija i revolucija.

Prvi put se ovaj aspekt dogodio 17. februara pa bi možda vredelo da se prisetite kako ste proveli ovaj dan. Sledeći put će Saturn biti u kvadratu sa Jupiterom 24. decembra pa zabeležite već sad taj datum u svom kalendaru. 

Pripremite se da izdržite frustracije. 

Najbolje je da ne forsirate bilo kakve promene već da se prilagodite uslovima koji se menjaju. Dobro razmotrite u kojim tačno oblastima života vam te promene prave probleme i smislite kako ćete reagovati i naći način da smanjite teškoće.

Vrlo je moguće da vam baš ovaj aspekt otkrije koja rešenja vam zapravo uopšte više ne odgovaraju u životu. Nemojte se oslanjati previše na intuiciju, jer može da vas prevari, već samo brinite o sitnim, praktičnim pitanjima i nemojte preterivati u svojim reakcijama.

Izvor: Lepa&Srećna