Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVA SREĆNA BROJA 7-7 DANAS ISPUNJAVAJU ŽELJE: Zatvorite oči i uradite samo 1 stvar, sreća vam stiže

Sedmica je najsrećniji broj za mnoge, a kako da vam se na dan 7.7. ispuni želja? Evo šta kaže numerologija!

  Izvor: Youtube / Free Shote Video Clips

Sedmica je u svim religijama i kulturama sveti, magijski broj i mnogo ljudi veruje da im donosi sreću.

Možda će vas zanimati

Numerolozi kažu da ovaj broj označava stvaranje, svi koji su rođeni u znaku sedmice imaju posebno razvijenu kreativnost ali i sklonost misticizmu i intuiciji.

I  svakodnevnom životu, "sedmica na lotou" je izraz koji znači najveću sreću, ostvarenje najvećih želja. Na dan 7. jula, dejstvo broja 7 je duplirano pa zato treba do kraja dana poželeti želju.

Kako da je izaberete ako, kao i mnogi, priželjkujete i ljubav, i uspeh na poslu i - naravno - dobro zdravlje? Imate pravo na samo jednu želju, ne zaboravite.

Možda će vas zanimati

Da biste odabrali pravu i da bi vam se ona ispunila, dovoljno je da uradite samo jednu, jednostavnu stvar. Zatvorite oči, umirite se i zavirite u svoje srce. Treba da dozovete svoju intuiciju na današnji dan jer samo ona može da vam otkrije - šta je, u ovom trenutku, najvažnije za vas? Čime ćete najbolje pomoći sebi?

Nemojte želeti nešto daleko, za dugoročnu budućnost, već ono što vam BAŠ SADA treba. Iskreno se udubite u tu želju, osetite zahvalnost za ono što sad imate i Univerzum će vam, kažu numerolozi, ispuniti želje.

Možda će vas zanimati

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije